kuşlarımın çiftleşmesi için ne yapmam gerekli (ev ortamında)

Bugra_sari

Üyemiz
Adı
buğra
Soyadı
sarı
Arkadaşlar 1 hafta önce 1 çift eş çek muhabbet kuşu aldım aile ortamında tutuyorum daha çiftleşmediler ama birbirlerini kaşıyorlar öpüşüyorlar vs. yuvalığının aldığım 3.gün taktım ama yuvalık biraz kötü içine ışık giriyor çiftleşirlermi ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz yerini değiştirsem kullanılmayan bir odaya alsam çiftleşirlermi yardımlarını bekliyorum..

bu kendi yaptığım folluk içinde talaşda bulunmakta

http://g1212.hizliresim.com/14/q/h5ds9.jpg

bunlarda kuşlarım

http://g1212.hizliresim.com/14/q/h5duy.jpg

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
yer değiştiren kuşlarda stres olur. sessiz bir ortama alıp bekleyiniz. sabırlı olun ve rahatsız etmeyin.

Bugra_sari

Üyemiz
Adı
buğra
Soyadı
sarı
yerlerini değiştirmeliyim değiştirmemelimiyim ne yapmalıyım birde folluğu biraz deliğe yakın yapmışım bir sıkıntı yaratırmı?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
sürekli duracakları sessiz bir ortama koyun. folluk da giriş kısmında olmasın

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Kafes bıraz dar gıbı geldı bana bu ortamda cıftlesmelerı cok zor olur ayrıca tuneklerı tahta olsa cok ıyı olur onu soylemelıyım ayrıca tuneklerın altında yemlık olmasın bence bakteri vs. olabılır dıye dusunuyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
insan boyundan  yuksek  bir yerde  suyu  vitamini  maması  yemi  kalsiyumu eksiksiz  bir  şekilde  rahatsız  edilmeyecek  bir  şekilde  ve  18  22  derece  arası  sıcaklıkta  geniş  bir  kafes içinde  muhafaza  edilecek  hepsi  bu.......

Bugra_sari

Üyemiz
Adı
buğra
Soyadı
sarı
bu kafesde çiftleşmezlermi şimdi folluğu büyütebilirim ama kafesin boyunu değiştiremem yemlikleri başka nereye koyabilirim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kafesin  daha  uzaktan bir  resmini  çekerseniz daha verimli  olur şuanda  kafes kucuk  gibi duruyor