kuşlarımın gürültüsü :)

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abilerim benim kuşlar sabaha karşı çok ötüşüyorlar acaba çiftleşiyor olabilirler mi? artık o kadar ötüşüyorlar ki uykumdan uyanıyorum ama uykulu oldugum için kalkıpta bakamıyorum :) üstadlardan net bi cevap almak istiyorum şimdiden çok tşk ederim :)

yylmz

Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
YILMAZ
Gaziantep'te kuş pazarı yoktur.Kuş konusunda Gaziantepli tecrübeli arkadaşlar var sitede her konuda yardımcı olurlar.Örneğin Murat Akkurt adlı arkadaş var üretici sana her konuda yardımcı olur sitenin aktif üyelerindendir.Selamlar...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Ne aradığınızı belirtirseniz daha iyi olur...Gaziantepli arkadaşlar yardımcı olacaktır.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Ben gaziantepte üretim yapıyorum. Ne aradığını sorarsan yardımcı olabilirim.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
abilerim benim kuşlar sabaha karşı çok ötüşüyorlar acaba çiftleşiyor olabilirler mi? artık o kadar ötüşüyorlar ki uykumdan uyanıyorum ama uykulu oldugum için kalkıpta bakamıyorum :) üstadlardan net bi cevap almak istiyorum şimdiden çok tşk ederim :)
kuşlar gece uyuyarak dinlenir ve sabaha karşı enerjilerini dışa vururlar ve şakırdarlar bu güzel bir durum mutlu ve sağlıklı kuş ötüşür ve genellikle kuşlar sabahları çiftleşirler ben mesela oturma odasındayken duyduğum seslerine göre o anda hangi çiftimin çiftleştiğini bile söyleyebilirim artık seslerini okadar tanıyorum :D

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Burak kuşlarının sabahları böyle cıvıl cıvıl olması onların çok neşeli ve sağlıklı olduklarının belirtisidir.Bütün üreticiler bu sese bayılır.Çünkü her şeyin yolunda olduğunu buradan anlayabiliriz.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
Bu şekilde kuşların hareketli olduguna göre senin kuşların yanında sabaha kadar ışık yanıyor heralde...

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
hayır ben ışık kullanmam ne zaman benim için gün batarsa onlar içinde gün batmıştır...