KUŞLARIN CİNSİYETİ NEDİR?

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
s.a arkadaşlar kuşların ikiside erkekmi yoksa benmi yanılıyorum kuşların yaşı hakkında tahminde bulunabilecek olan varmı? umarım resımler yeterli olur

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
cereyi yakından çekip atabilirseniz daha iyi olur sol daki erkek sağ taraftaki kuşa pek bişey diyemeyecem çünkü çok ışık war ceresinde  anlaşılmıyor kardeş fotolar yanıltabilir yakın çekin cereyi net bilgi al.

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Rehber ALPAR.' Alıntı:
cereyi yakından çekip atabilirseniz daha iyi olur sol daki erkek sağ taraftaki kuşa pek bişey diyemeyecem çünkü çok ışık war ceresinde  anlaşılmıyor kardeş fotolar yanıltabilir yakın çekin cereyi net bilgi al.
çok urkekler en yakın bunu çekebıldm

Adı
Serdar
Soyadı
POLAT
İkisinde dişi gibi duruyor, siz yakından daha iyi görürsünüz, cceresinin rengi pembe ve morsa erkek, buz mavisi , gök mavisi ise dişidir. Bu resimlere göre iki kuşta dişi

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
ilk fotoda soldaki erkek diğeri dişi gibi geldi bana bu renklerdeki kuşun burnu yanıltabiliyor insanı dişi gibi gösteriyor erkekleri ama çok az farklılık var dişi ile erkek arasında burun renkleri olarak bu renkte erkek bir kuş var bende burun renkleri senin erkek ile aynı geldi bendeki erkek olduğuna göre paylaştığın ilk foto soldaki erkek bana göre tabi fotoğraftan göründüğü kadarı ile canlı görmek en iyisidir ama sol erkek sağ dişi geldi bana güle güle besle

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
ilk fotoda soldaki erkek diğeri dişi gibi geldi bana bu renklerdeki kuşun burnu yanıltabiliyor insanı dişi gibi gösteriyor erkekleri ama çok az farklılık var dişi ile erkek arasında burun renkleri olarak bu renkte erkek bir kuş var bende burun renkleri senin erkek ile aynı geldi bendeki erkek olduğuna göre paylaştığın ilk foto soldaki erkek bana göre tabi fotoğraftan göründüğü kadarı ile canlı görmek en iyisidir ama sol erkek sağ dişi geldi bana güle güle besle
teşekkürler abi