KUŞLARIN GİZLİ KATİLİ....''SAKIZ''

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
KUŞ ÖLÜMLERİ'nin en büyük sebeplerinden birisinin çiğnendikten sonra sokağa atılan SAKIZLAR olduğunu biliyormuydunuz..?
Çünkü kuşlar bu sakızları ekmek parçası zannederek yemeye kalkışıyor,ancak ağızlarına yapışan ve gagalarını bir daha açmalarına imkan vermeyen sakızlar yüzünden açlık ve susuzluktan ölüyorlarmış..
LÜTFEN..
HER CANLI İÇİN..
DAHA ÖZENLİ BİR HAYAT..
KUŞ ÖLÜMLERİ'nin en büyük sebeplerinden birisinin çiğnendikten sonra sokağa atılan SAKIZLAR olduğunu biliyormuydunuz..? Çünkü kuşlar bu sakızları ekmek parçası zannederek yemeye kalkışıyor,ancak ağızlarına yapışan ve gagalarını bir daha açmalarına imkan vermeyen sakızlar yüzünden açlık ve susuzluktan ölüyorlarmış.. Bizler hayatlarımızı bile buruşturup sokağa atan bir milletiz malüm,çöp kültürümüz yok.. FAKAT.. LÜTFEN.. HER CANLI İÇİN.. DAHA ÖZENLİ BİR HAYAT...
Alıntı ; Mustafa Aral

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Oldum olası zaten şu sakız çiğneyen ınsanlara uyuz oluyorum  bırde seslı  çiğnedıkelrımde daha delı olyuorum .

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
güzel paylaşım ama burda sakız çiyneyenlere değil çiynenmiş sakızları yere atanları eleştirmek ve kınamak gerekmezmi  bye_happy

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bak hiç aklımıza bile gelmezdi, iyi niyetli bir uyarı.
paylaşım için teşekkürler

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
ben tadı gidince hep atıyordum  C:)  umarım kimseye zarar vermemişimdir  ahaaa