O kadar kesin yorum yaptınız ki ? Frenc molt çok önemli ve bulaşıcı bir hastalık ..Bir kuşun komple hayatını etkileyen bir hastalık.. Siz daha kuşu görmeden sadece tüyleri döküldü diye böyle kesin tanı koyarsanız hem yalan söylemiş olur hemde kuş sahibini yanlış yönlendirirsiniz.. Lütfen dikkat edelim yorumlara.BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:Vitamin ve kalsiyum eksikliğinden
deri hastalığından
tüy dökümü olduğu zaman
eğer göğüs kısımlarıda derigözükür bir şekilde dökülmüşse eğer
frenc molt hastalığıdır
saygılar![]()
Teşis koymamışsınız ama her göğsünde tüy dökülen muhabbet kuşlarının french molt olduğunu/olacağını söylemişsiniz resmen..BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:yazımı tekrar okumanızı rica ediyorum)))
teşis koymadım)
eğer göğüs kısımlarıda derigözükür bir şekilde dökülmüşse eğerBAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:kanadı kuyruğu ve göğüs tüyleri deri gözükür bir şekilde yüyleri dökülmüş ise french molt hastalığıdır eğer kuş kendi kendine yolmadıysa ÖZGÜR BEYY))
SAYGILARIMI SUNARIM SİZEE![]()
![]()
![]()
Şimdi bakın Bayram bey; boğaz altı veya boğaz bölgeleri genelde stresten kuşların yolduğu bölgelerdir..Veya mantar olan bir kuşun tedavi sürecinde ilk boğaz altı tüyleri dökülür genelde ilaç sürerken vb durumlarda boğaz altı tüyleri ve kanat altı tüyleri çok dökülür..BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:ben bu konuyu bu şekilde yorumlarım doğrusunu siz açıklayında sizden bir bilgisahibi olmuş olurum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp siz açıklayın bende öğrenmiş olurum sayenizde
konu herkese açık herkese istediği yorumu yapar sitedeki herkes istediği yorumu kabul eder veya etmez
konularda cevaplar yazıldıkça ortak bir çözüm bulunarak ortaya çıkar
benim cevabım bu bende yazdığımın arkasındayım
tekrar saygılarımı sunarım![]()