Kuşum cinsiyet mi değiştirdi?

Tipitip

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Öztürk
Selam arkadaşlar. 7-8 aylık bir erkek var. Yaklaşık 2 ayda cere rengi 1. Fotoğraftaki gibi mavi iken 2.fotoğraftaki gibi bejimsi, ten rengine yakın bir hale geldi. Kuş cinsiyet mi değiştirdi nedir. Hayır bir de yanına bariz kahverengi cereli bir dişi koymuştum 2-2 buçuk yaşlarında. Geçen gün dişiyi bu erkeğin üzerinde gördüm iyice kıllandım. Bir gün cilveleşiyorlar ertesi gün bakıyorum bu kuş, dişinin ayağını ısırmış falan. Hani insanda olduğu gibi ergenlik dengesizliği falan mı yaşıyor acaba?

Tipitip

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Öztürk
İlgileriniz için teşekkür ederim. Kesin bilgi mi diyorsunuz :) iki tane dişi mi beslemişim ben bunca vakit kafeste  scared

Tipitip

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Öztürk
Arkadaşlar sağ olun. Ama kuşu bana veren kuzene gittim dedim bu dişiymiş bana bir tane erkek buluver. Elimde dişi de var erkek de var vermesine vereyim ama bu erkek diye ısrar ediyor. O da bu işlerle ilgili biridir. İleride yaa ben sana söylemiştim demesini de istemiyorum. Kızgınlık zamanlarında oluyor bazen öyle beyazlaşma falan diyor. Valla kaldım ortada. Ben şöyle mayıs gibi sıfırdan eğitebileceğim bir yavru olsun istiyorum. Zaten kolay kolay da birbirlerine ısınamıyor vicdansızlar.

Tipitip

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Öztürk
Sağ olun, var olun. Yorumlarınız sayesinde yanına bir erkek koydum. Nasil kızıştıysa koyar koymaz çıktı erkek üstüne. 6 tane yumurtladı biri bos çıktı diğer beşinin yuvaliktan çıkacağı günü bekliyorum simdi. Hepinize teker teker teşekkür ederim  :)