kuşum hastalandı mı yolda ?

Hobim25

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
can
mrb arkadaşlar dayımın bir çift kuşu vardı  bana verdi kuşlar onda çok canlıydı neyse aldım  yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk geçirdi araba içi baya sıcaktı neyse eve getirdim kafee aldım kuşlar çok durgun erkek bir kaç defa yemek yedi ama dişi sanırım hasta mı oldu ne  yolda  dünden bugüne hiç yemek yedigini görmedim bugün bir kaç damla su içti  genelde tünekte gözleri ara ara kapalı şekilde duruyo dışkısıda hafif sulu şekilde

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Muhabbet kuşları yol koşullarına dayanıklı hayvanlar değildir. O yüzden biraz stres yapmış olabilirler.
Bunun dışında bilmedikleri ve tanımadıkları bir ortama giriyorlar. Böyle davranmaları normal.

Hobim25

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
can
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Muhabbet kuşları yol koşullarına dayanıklı hayvanlar değildir. O yüzden biraz stres yapmış olabilirler.
Bunun dışında bilmedikleri ve tanımadıkları bir ortama giriyorlar. Böyle davranmaları normal.
tşk ederım....dişi bugun bir kaç kez yeme indi su içti ilk haline göre  az bişey daha iyi

Mustafa Aksoy

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Aksoy
Ortam değiştirdiklerinde yem yemiyor su içmiyor ve ishal olabiliyorlar. Düzeleceklerdir.

Hobim25

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
can
Mustafa AKSOY' Alıntı:
Ortam değiştirdiklerinde yem yemiyor su içmiyor ve ishal olabiliyorlar. Düzeleceklerdir.
evet kesinlikle düzeldi...herşey normal sadece şuan kur yapmıyolar birbirlerine fazlada ötüşme yok :)