E
elaziz2316
Guest
BERRAK' Alıntı:benimde dişi yumurtlamış ama yuvalıga degil kafesebende aldım yuvalıga koydum ama 3 gün oldu yatmıyor ikinci yumurtada yok bunları yeni degiştirmiştim acaba kuşçu beni aldattımı ne olur bana yardımcı olun
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Berrak hanım, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Kuşlarınızın resimlerini ekleme imkanınız var ise sitedeki usta üyelerimiz, kuşlarınız hakkında gereken bilgilendirmeyi size yapacaklardır.
BERRAK' Alıntı:resimlerim yok ama ne yapcagımıda bilmiyorum biribana yardımcı olsun lütfen bugün ilk yumurtadan sonra dördüncü gün ikinci yumurta yok.........
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Resim olsaydı iyi olurdu. Çünkü resim olmadan ancak olasılıkları söyleyebiliriz. O da birsürü cevap olur. Net birşeyler söyleyebilmek için ya buraya resimlerini ekleyeceksiniz. Ya da bu işten anlayan birisine kuşlarınızı göstereceksiniz. Maalesef bu işin başka yolu yok. İzmir'den katılan birçok arkadaşımız var. İlla ki birisi size yardımcı olacaktır. Bence kuşları görmeden konuşmak doğru olmaz.
İki kuşunuzda dişi olabilir,
Kızgınlık yumurtası olabilir,
İkinci yumurtayı yapıp yemiş olabilirler,
Size gelmeden yumurtkamaya başlamış olup, sizde de son yumurtayı yapmış olabilir,
vs.vs.
İnanın bu şekilde bir sürü yorum yapılabilir.
BERRAK' Alıntı:ben bunları üreticiden aldım arkası şişti takas yaptık yani bugün yarın yapcak yumurta dedi geçen hafta pazar aldım geçen perşembe yaptı ama kafesin içine yaptı düşürdümü artık bilmiyom sürekli kontrol ediyodum acaba ondanmı kafese yaptı perşembeden sonra yapmadı bidaha ilk yumurta duruyo öyle yuvalıga koydum ama yatmıyor ne yapayım