Kuşum ne durumda ?

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Merhaba arkadaşlar, bir kaç ay önce arkadaşıma verdiğim kuşumu tatilden döndükten sonra tekrar alacağım. Arkadaşımdan kuşun fotoğraflarını aldım.Sizlere bir kaç sorum olacak.Cinsiyeti,Kaç aylık, sağlık durumu nasıl  ve kızışmış durumda mıdır eş alır mı ? Saygılar...

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
kusunuz yerli.
oldukca kızısmıs durumda.
yaklasık 1 yasında.

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Arkadaşlar kuşun eş tutması, çiftleşmesi tahmini ne kadar zaman alır çok uzun süre olması veya eş tutmama şansı varsı Soner Abi' ye 20 tl den vereceğim sizce değer mi ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Fatih BAHADIR' Alıntı:
Arkadaşlar kuşun eş tutması, çiftleşmesi tahmini ne kadar zaman alır çok uzun süre olması veya eş tutmama şansı varsı Soner Abi' ye 20 tl den vereceğim sizce değer mi ?

hem güzel  renk hem kızışmış sağlıklı bir dişi , yanına eş alırsan eş tutsa bıle cıftleşme hemen olmaz dişi kızışmış olabılır ama kendinin hazırlaması gerekir biraz zaman alabilir hangi şehir?

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
hem güzel  renk hem kızışmış sağlıklı bir dişi , yanına eş alırsan eş tutsa bıle cıftleşme hemen olmaz dişi kızışmış olabılır ama kendinin hazırlaması gerekir biraz zaman alabilir hangi şehir?
Ankaradayım hocam hala karar veremedim ya bu kuşu soner abiye verip iki tane yavrulu çift alacağım yada 1 yavrulu çift alıp bunu eşe atacağım

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Fatih BAHADIR' Alıntı:
Ankaradayım hocam hala karar veremedim ya bu kuşu soner abiye verip iki tane yavrulu çift alacağım yada 1 yavrulu çift alıp bunu eşe atacağım
tabi yavrulu cift alıcaksanız daha rahat olur veya yavru almış bir cift