Herkese tekrar merhaba... Yeni bir soru ile karşınızdayım
1 yaşında aldığım ( daha önce alıştırılmış fakat tekrar pet shop'a bırakılınca biraz yabanileşmiş ) kuşum yavaş yavaş ortama alıştı. Sabahları beni uyutmuyor
Kafesin içinde ise artık kendini sevdirmeye başladı. Parmağa gelmiyor ama nazikçe kendini sevdiriyor. Tehlike sezdiği anda ise kafesin içinde bir o yana bir bu yana çırpınıyor tabi. Birkaç haftaya benden ona zarar gelmeyeceğini iyice anlar diye düşünüyorum...
Sıkıntım şu. Çok sık şehir dışına giden bir insan değilim fakat iş nedeni ile 4-5 günlüğüne şehir dışına çıkmak durumundayım. Evde kimse maalesef yok. Kuşu bırakabileceğim 2 adet arkadaşım var. Birinin evinde 3-4 aylık yeni aldığı dişi kuşu var. Diğerininde 3 aylık çocuğu
Kuşu ne yapmak lazım bu süreçte. Tam yavaş yavaş alışıyor derken hiç hoş olmayacak bu durum. Evde bırakayım desem, yazık kuşa. Arkadaşıma desem hayvan bir o yana bir bu yana yazık. Bir türlü karar vermedim...
Şayet arkadaşına bırak fikri çıkarsa, kuşu olana mı bırakmak mantıklı. Kuşu olan arkadaşımla biraz çekimser kaldık. 2 sini yan yana koyup ayırırsak depresyona falan girerler mi diye. Diğer kuşta yeni, alışma evresinde.
Şimdiden teşekkürler...
Sıkıntım şu. Çok sık şehir dışına giden bir insan değilim fakat iş nedeni ile 4-5 günlüğüne şehir dışına çıkmak durumundayım. Evde kimse maalesef yok. Kuşu bırakabileceğim 2 adet arkadaşım var. Birinin evinde 3-4 aylık yeni aldığı dişi kuşu var. Diğerininde 3 aylık çocuğu
Şayet arkadaşına bırak fikri çıkarsa, kuşu olana mı bırakmak mantıklı. Kuşu olan arkadaşımla biraz çekimser kaldık. 2 sini yan yana koyup ayırırsak depresyona falan girerler mi diye. Diğer kuşta yeni, alışma evresinde.
Şimdiden teşekkürler...