kuşum yumurtladı ama bi sorun var (acil)

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
confused dişim ni hayet yumurtladı ancak pazartesi günü yumurtladı ve gün aşırı yumurta geleceğini biliyodum ama bugün yumurtlamadı yarın yumurtlamazsa bi sorun mu var demektir ?  :-[

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bir sorun ok abi kuşlar 1-2 hatta 2-3 gün arayla bile yumurtlayabilir

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
PAZARTESİ YUMURTLAMIŞ BUGÜN DAHA ÇARŞAMBA BİTMEDİ Bİ DUR BAKALIM BU NE ACELE :D SÜREKLİ YUVAYA BAKIP DİŞİYİDE RAHATSIZ ETME BAZEN YUMURTANIN 3 GÜNDE ÇIKTIĞI VAKALARDA OLABİLİYOR.YADA DİĞER İHTİMAL KUŞLAR ÇİFTLEŞMEDİ O GELEN YUMURTADA KIZGINLIK YUMURTASI.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
meraketme bir sorun yok .ilk yumurtası ise 2nci yumurtayı 3 gün sonrada yumurtlar 5 gün sonrada .

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
Erhan KİRET' Alıntı:
PAZARTESİ YUMURTLAMIŞ BUGÜN DAHA ÇARŞAMBA BİTMEDİ Bİ DUR BAKALIM BU NE ACELE :D SÜREKLİ YUVAYA BAKIP DİŞİYİDE RAHATSIZ ETME BAZEN YUMURTANIN 3 GÜNDE ÇIKTIĞI VAKALARDA OLABİLİYOR.YADA DİĞER İHTİMAL KUŞLAR ÇİFTLEŞMEDİ O GELEN YUMURTADA KIZGINLIK YUMURTASI.
yok 3 kere şahitlik yaptım çiftleşmeye sorun yok erkek fazlasıyla azıtmış durumda diye biliriz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Can GÜNÇAN' Alıntı:
yok 3 kere şahitlik yaptım çiftleşmeye sorun yok erkek fazlasıyla azıtmış durumda diye biliriz.
abi konu açmadan önce de biraz araştırmak gerekiyor tabii yumurtaların kaç günde geleceği dolu olup olmadığı hakkında bilgiler mevcut siz çok sabırsızlanmışsınız anlaşılırsa sadece onlara biraz şans verin gerekeni yapacaklar strese gerek yok

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
ya stres değil sadece merak ayrıca bu konuda olan herşeyi okudum ama yumurtaların gün aşırı geleceği yazılıydı heryerde bende 2. gün biterken merak ettim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yok abi meraklanmana gerek yok muhammet abimizin 3 günde falan gelmişti hatırladığım kadarıyla yani her şey olabilir siz meraklanmayın