kuşum yumurtlamalımı düşünceleriniz nedir?

mustafa00

Yeni Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KAYA
merhaba arkadaşlar kuşları yavruyken aldım fakat henüz yumurtlamadılar gaga taşı,yuvalık,kuş kumu hepsi mevcut yardımcı olabilirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum. eş tuttu diye düşünüyorum diş arada yuvaya girip çıkıyor sürekli gagalarını birbirine sürtüyorlar ama birşey anlamadım 

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Öncelikle dişide yumurta yok

Erkekte dişide kızışkın yuvalıga girmeyede başladıgına göre yakında çiftleşirler beklemek gerek

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
sabır sabır zamanla çiftleşir kuşların kızışmış durumda. kardeş erkeğinin rengi çok hoşuma gitti ya maaşallah Allah nazardan saklasın çok güzel yavru verir bu renk

mustafa00

Yeni Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KAYA
çok sağolun arkadaşlar acaba yaşları nedir tam olarak ve nasıl anlıyoruz? ek besin vs vermem gereklimi ? dişide yumurta olduğunu nasıl anlıyoruz ? :)

mustafa00

Yeni Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KAYA
birde arkadaşlar kafesin etrafına tül koyuyorum kuşların tüyleri vs dışarıya dökülmesin diye zararı olurmu acaba?

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
1 yaş gıbıler genç kuşlar ıkısıde hazır bıraz sabır edın gerısı gelecektır tuneklerı tahta yaparsanız çiflesme esnasınsında esneme olmaz tam çiftlesme olur yumurtalar dollü yoksa bos olma olasıgıda var +m tırnakları kırılmaz.