Kuşum yumurtlamaya hazırmı

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Herkese merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni kayit oldum yaklasik 5 senedir muhabbet kusu besliyorum.Ancak ciftlestirme işlerine yeni girdim bir cift kusum var ve internette baktigim fotograflara gore yumurtlayacak gibi ama tecrubesiz oldugum icin emin degilim.

Erkek kusumda bu

sizce buyuklukleri ve saglik durumlari nasil 2 gunde 1 mama veriyorum.Bu arada 2 side tuyde.Her turlu yorumlarinizi bekliyorum...

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Evet kuş tüye girmiş hazır ama çok yorgun düşer çok iyi bakmanız gerek 

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Gri olan tüyde değil hazır şuan

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Cevap icin tesekkurler 2 gunde 1 mama veriyorum disi afiyetle yiyor erkek ise biraz yiyip birakiyor ama yiyor. Herneyse disi kusum hic yuvaya girmiyor ilgi duymuyor. Ciftlesmemis olabilirlermi?

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
rica  ederim  eş  tutmamış  olabilir   

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
erkek  tüyde  şuan  apex  b-vitaxi  verebilirsiniz  yeni  tüyleri  çıkacak  onun  için  halsiz  de  görünüyor 

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Avi-vit var onu kullanabilirim degilmi ayni vitaminler var icerisinde .Tuydeki kuslar ciftesmiyorlar stresten galiba  icon_snooty

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
tabi  olur  ama  bu  dediğim  tüyden  çabuk  çıkmasını  sağlar b  vitaxi  ayrı  birde  yeni  mi  geldi  kuşlar

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Hmm ozamam yarin onuda alirim.tesekkurler. yesil erkek 2 senedir bende evcil degil kirik bir kus heralde tam belirleyemedim ama buyuklugu iyi derecede.beyaz geleli 1 ay oldu digerine gore daha uysal ingiliz.Fakat kafesleri yeni geldi yaklasik 1 hafta oldu yerinide degistirmek zorunda kaldim kafesin buyuklugu nedeniyle. Disi 7 aylik civarinda bu arada.

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
jumbo  kırığı  gibi  geldi  bana  ama  maşAaLLAH  çok  güzel  kuşlar    ilacı  almanızı  öneririm  kuşlarınızın sağlığı
için 

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
yer  soğuk  değilse  zaman  la  alışır  eş  tutmaları lazım  yani  öpüşmleri  biribirini  kaşımaları  lazım 

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Evet sagliklilar maasAllah iyi yavrular bekliyorum yaz olsa balkona koymayi dusunuyorum rahatsiz etmemek icin ama mecbur odamda yuksek biyerde duruyor.Yardimlariniz icin tesekkurler tecrubelerinizden onerdiginiz baska bisey var mi acaba.

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Ortam sicakligi iyi erkek kizisinca opusuyor mama kusmaya calisiyor disi arasira karsilik veriyor.Ayirma yontemi onerirmisiniz yoksa beklemelimiyim bahara kadar?

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Benim yok  rica ederim sağlıklı üretimler.  ?  her zaman yardımcı olurum

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
kusma  öpüşme  oluyorsa  yakında  girerler  yuvaya  yavruya  işarettir  başlayacaklar 

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
ayırma  yöntemine  gerek  yok şuanlık  dişi  de  zaten kızgın 

phaerk

Yeni Üyemiz
Adı
PHAERK
Hadi inşallah boş çıkmaz. Gelişmeleri yeni sorular ile aktarırım. İyi Günler.