Kuşumun 1 yumurtası war yardım eder mısınız?

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Meraba arkadslar bugun çıftımın yumurtalıgında 1 tane yumurta gordum ama dısı arada çıkıyor yanı yumurtanın ustunde oturmuyor yoksa 2 3tane fılan mı oturmaya baslıcak.bıde benım kuslar mama yemıyor napmalıyım ?

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
genelde 3. yumurtadan sonra yatar.mama olayını bıkmadan usanmadan ısrarla koymaya devam edin alışacaklardır zamanla.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
sız fazla rahatsız etmeyız gunde  ortalama yanlıs bılmıyorsam uzun surelı yanı 1saat oturmassa sorun olur dıger turlu gırer cıkar arada sız fazla bakmayın

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Saolun arkadslar.. ama erkek bıraz urkek yem fln degıstırınce yuvalıga kaçıyor onun ıçın hergun mama werırsem yumurtalara zarar wereblr  mı

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
2+3 yumurtadan sonra yatar mamıyı sade kaynamıs yumurta verın yerler.

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
ben mamayı yumurtayla  havuc rendeleyıp wrıom ama ılgı gostermıyorlardı smdı oldugu ıçın erkek yuvalıga kaçıyor yumurta zarar werır mı

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
erkek bıraz urkek yem fln degıstırınce yuvalıga kaçıyor onun ıçın hergun mama werırsem yumurtalara zarar wereblr  mı

seanpaul24

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kürüm
Veysel DELEN' Alıntı:
erkek bıraz urkek yem fln degıstırınce yuvalıga kaçıyor onun ıçın hergun mama werırsem yumurtalara zarar wereblr  mı
Erkek ürkekse yapacak bişey yok, yem değiştirirken daha sakin yaklaş kuşlara ayrıca oda çok sessizse radyo benzeri bişey çalıştır, yani ses olursa yem değiştirmek için kafese yaklaştığında çok korkmazlar. Bu arada yuva büyükse erkeğin yuvaya kaçması sorun olmaz diye düşünüyorum ama siz yinede yuvaya çok yaklaşmayın sonuçta dişiyi ürkütebilir. Allah tüyleri kadar yavru nasip etsin...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Veysel DELEN' Alıntı:
Meraba arkadslar bugun çıftımın yumurtalıgında 1 tane yumurta gordum ama dısı arada çıkıyor yanı yumurtanın ustunde oturmuyor yoksa 2 3tane fılan mı oturmaya baslıcak.bıde benım kuslar mama yemıyor napmalıyım ?
cevabı kendiniz vermişsiniz 2. 3. yumurtadan sonra yatmaya başlar siz rahatsız etmeyin ve yumurtalardan yavru çıkana kadar yumurta mamasını kesin

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
cevabı kendiniz vermişsiniz 2. 3. yumurtadan sonra yatmaya başlar siz rahatsız etmeyin ve yumurtalardan yavru çıkana kadar yumurta mamasını kesin
tmm ama yawrular çıkınca onlar yer mı mamayı o zaman suan yemıolar çunku