VyS
Takipçi Üyemiz
Meraba arkadslar bugun çıftımın yumurtalıgında 1 tane yumurta gordum ama dısı arada çıkıyor yanı yumurtanın ustunde oturmuyor yoksa 2 3tane fılan mı oturmaya baslıcak.bıde benım kuslar mama yemıyor napmalıyım ?
Erkek ürkekse yapacak bişey yok, yem değiştirirken daha sakin yaklaş kuşlara ayrıca oda çok sessizse radyo benzeri bişey çalıştır, yani ses olursa yem değiştirmek için kafese yaklaştığında çok korkmazlar. Bu arada yuva büyükse erkeğin yuvaya kaçması sorun olmaz diye düşünüyorum ama siz yinede yuvaya çok yaklaşmayın sonuçta dişiyi ürkütebilir. Allah tüyleri kadar yavru nasip etsin...Veysel DELEN' Alıntı:erkek bıraz urkek yem fln degıstırınce yuvalıga kaçıyor onun ıçın hergun mama werırsem yumurtalara zarar wereblr mı
cevabı kendiniz vermişsiniz 2. 3. yumurtadan sonra yatmaya başlar siz rahatsız etmeyin ve yumurtalardan yavru çıkana kadar yumurta mamasını kesinVeysel DELEN' Alıntı:Meraba arkadslar bugun çıftımın yumurtalıgında 1 tane yumurta gordum ama dısı arada çıkıyor yanı yumurtanın ustunde oturmuyor yoksa 2 3tane fılan mı oturmaya baslıcak.bıde benım kuslar mama yemıyor napmalıyım ?
tmm ama yawrular çıkınca onlar yer mı mamayı o zaman suan yemıolar çunkuR.Efekan ALTUN.' Alıntı:cevabı kendiniz vermişsiniz 2. 3. yumurtadan sonra yatmaya başlar siz rahatsız etmeyin ve yumurtalardan yavru çıkana kadar yumurta mamasını kesin