M mkemal51 Uzman Üyemiz Katılım 30 Ara 2012 Mesajlar 435 Adı Ali Kemal Soyadı Soysal ( Tosun) 6 Nis 2013 #1 Merhaba arkadaşlar ben Yavru Kuşumu bir sevgi ile almıştım Erkek Diye acaba cinsiyeti nedir yardımlarınızı esirgemeyin benden.
Merhaba arkadaşlar ben Yavru Kuşumu bir sevgi ile almıştım Erkek Diye acaba cinsiyeti nedir yardımlarınızı esirgemeyin benden.
M mts.42 Takipçi Üyemiz Katılım 1 Ocak 2013 Mesajlar 130 Konum KONYA 6 Nis 2013 #2 Kuş 1 1 bucuk aylık yerli erkek
M mkemal51 Uzman Üyemiz Katılım 30 Ara 2012 Mesajlar 435 Adı Ali Kemal Soyadı Soysal ( Tosun) 6 Nis 2013 #3 Bugün yeni aldım geldim ve şöyle birşey oldu kafese bırakırken elimden kaçtı ve sağa sola kaçtı ve çarptı sonra tuttuk kafese bıraktık daha sonra kuş yediği yemi geri ağzından çıkarttı kabuğu soyulmuş yem gibi aynı acaba neden olur bu?
Bugün yeni aldım geldim ve şöyle birşey oldu kafese bırakırken elimden kaçtı ve sağa sola kaçtı ve çarptı sonra tuttuk kafese bıraktık daha sonra kuş yediği yemi geri ağzından çıkarttı kabuğu soyulmuş yem gibi aynı acaba neden olur bu?
S sidar sarıkaya Üyemiz Katılım 24 Ara 2012 Mesajlar 91 Konum istanbul Adı sidar Soyadı sarıkaya 7 Nis 2013 #4 Kuş yavru ve %90 dişi diye düşünüyorum ama cinsiyet için biraz daha beklemek gerekebilir.
Z zgrmdn Takipçi Üyemiz Katılım 4 Nis 2013 Mesajlar 107 Konum ankara Adı özgür Soyadı maden 7 Nis 2013 #5 Sidar SARIKAYA' Alıntı: Kuş yavru ve %90 dişi diye düşünüyorum ama cinsiyet için biraz daha beklemek gerekebilir. Genişletmek için tıkla ... benim dusuncemde ayni buyuk ihtimal dişi ama tam olarak syleyebilmek icin biraz beklemeniz gerekecek
Sidar SARIKAYA' Alıntı: Kuş yavru ve %90 dişi diye düşünüyorum ama cinsiyet için biraz daha beklemek gerekebilir. Genişletmek için tıkla ... benim dusuncemde ayni buyuk ihtimal dişi ama tam olarak syleyebilmek icin biraz beklemeniz gerekecek
T trharekat Uzman Üyemiz Katılım 4 Haz 2012 Mesajlar 561 Konum KONYA Adı İBRAHİM Soyadı ÇOPUR 7 Nis 2013 #6 maşallah kuşunuz 1 aylık dişi gibi geliyor bana da. kafesi de hagen vision mış smileki
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 7 Nis 2013 #7 Diğer konuda da söylediğim gibi kuş kesinlikle dişi