Mert AYDIN' Alıntı:siz kesebiliyorsanız düzgün bir biçimde kesin..
Mert AYDIN' Alıntı:anlıyorum siz en iyisi bir petshopa götürün kuşu 1 dakikalık bir iş
en iyisi bu bence..
muhtemelen kanatacaksınız ama yinede siz yapacaksanız yazayımİbrahim AKSU' Alıntı:Genelleme yapmak istemiyorum ama bulunduğum yerde petshoplar pek kuştan anlamıyor, ben nasıl yapabilirim kısaca tarif edebilirmisiniz
Mert AYDIN' Alıntı:muhtemelen kanatacaksınız ama yinede siz yapacaksanız yazayım
keskin bir tırnak makası ile her iki yanından oval bir biçimde kesmeye çalış ama dikkat et gaga içerisindeki damarı kesme.. fazla kesmene gerek yok yani..
bu arada büyük tırnak makası kullanmaya çalış.
Mehtap hanım teşekkür ederim, dediniz gibi kendim küçük bi müdahalede bulundum şimdi daha iyi,herhangi bi kanama olmadı şükür, zaten petshopçunun Eline vermem kuşumu böyle riskli birşey içinMehtap YILMAZ' Alıntı:Size şunu söylemek istiyorum bir defa petshopa bu işi yaptırdım kuş kafasını çekmiş kanattı ve kuş iki gün hasta gibi yemeden içmeden uyukladı kabardı zor iyi ettim sizi de uyarmak isterim. Bu olaydan sonra bir süre veterinere kestirdim şimdi kendimde yapıyorum ucundan az kesin kesecekseniz.