Kuyruk tüyü kaybı

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Herkese kolaylıklar ve bol yavrulu günler dilerim.Benim sıkıntım üretimhanedeki farelerin bazı yavruların kuyruk tüylerini yolmuş durumda acaba ne zaman yeni tüyler çıkar ve ya nasıl çabuk çıkmalarını sağlayabilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Üretim hane yeri değişiyor ama kuyruksuz hayvanlarıda kurtarmam gerekiyor.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
siz bana kalırsa kuyruk tüylerinin ne zaman geleceğini deyilde fareleri nasıl yok edeceğinizi düşünün en başında kuyruk tüyleri gelse bile yeniden bu fareler yiycek bunları
  bence fare kuyruk tüğüyle uğraşmaz eti daha talı gelir fare olduğundan eminmisiniz

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Kesinlikle fare tarafından yapılıyor çünkü yuvalarında kuyruk tüylerini buluyorum.

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Gürcan TATAŞ' Alıntı:
Kesinlikle fare tarafından yapılıyor çünkü yuvalarında kuyruk tüylerini buluyorum.
Dökülen tüyleri topluyorda olabilirler ama size tavsiyem bir an önce farelerden kurtulun,her türlü hastalık ve mikrobu taşıyor bu mahlukatlar.

Ben kap kacağı koyduğum bahçede bile etkili haşerat temizliği yapıyorum

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
genelde fareler yavruyu görünce tüyünü yemekle kalmazlar :D... french molt benzeri bir sıkıntı olabilir iç ve dış parazitlerde aynı sonuçlara neden olabiliyor anne ve babaları ya da büyüyen yavrular kardeşlerinede bazen aynı durumlarda sıkıntılar yaşatabiliyor genelde yavru sürmelerde yuvalıktaki maya dışardan giren başka mikroplarda çatışmadna sonra ishal ve diğer sorunların ardından gelişemeyen yavruların tüy diplerinin french molt tarzı bir dökülme ile karşı karşıya kalınabiliyor umarım french molt degildir eğer fare sorununuz da varsa bayerin fare pastasını kullanın mutlaka 3 haftada bır pastaları yenileri ile değiştirin fare o ortama kesinlikle giremiyor kolay gelsin.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
siz bana kalırsa kuyruk tüylerinin ne zaman geleceğini deyilde fareleri nasıl yok edeceğinizi düşünün en başında kuyruk tüyleri gelse bile yeniden bu fareler yiycek bunları

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
eğer kırıksa kuyruk tüyleri, görünümleri de sizi rahatsız etmiyorsa kalsın büyüyünce kuş atsascak o tüyleri yenisi gelecek zaten. çekilmiş ise 40 gün içinde eski halini alır merak etmeyin. siz bir an önce farelerden kurtulun

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Büyük ihtimal kuyrukların kök kısımları dusuyordur onlari çekerseniz kuyruklar en kisa zaman içersinde uzar