LUTİNO CİNSİYETİ VE NASIL Bİ EŞ ALMALIYIM??

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah güzel bir kız. Eşini kendi seçerse en sağlıklısı olur tabi imkan varsa.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Uygun şartlar olursa tabi ki eşleşir neden olmasın. Ama muhabbet kuşları seçici hayvanlar her dişi her erkeği beğenecek anlaşacak diye birşey yok. Birbirlerini beğenmeleri gerekir :) Yakınınızda ki bir üreticiye ulaşın kuşunuza eş seçtirin hem üretici sizi bilgilendirir yardımcı olur sitede her şehirden arkadaş var siteden ulaşabilirsiniz üreticilere.

Seda ERŞAHÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
ERŞAHİN
demek istediğim benim kuşum hazırmı acaba belli olurmu fotografdan veya nasıl belli eder acaba çünkü daha 9 aylık falan sanıyorum

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
dişiniz henüz kızışmamış. bende de dişi bir lutino vardı malesef yanına koyduğum eşi beğenmedi. biraz ürkek oluyor bu kırmızı gözlüler , seçtirme imkanımda yok diyorsunuz o halde gidip kafanıza yatan bir erkek seçin ama eve gelince kafese hemen atmayın ve ayrı kafeslerde bir hafta birbirlerini görsün alışsınlar sonrada dişiyi erkeğin olduğu kafese atıp bekleyeceksiniz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Muhabbet kuşları bildiğim kadarıyla 6 aylıktan sonra eş tutup yavrulayabiliyor yani mümkün.

PolisÜbrahim

Üyemiz
Benim zilliyi ben bugün arkadaşın salmasına attım 8 erkek kuşun araya inşallah seçer birini bikaç gün takılsınlar bakalım .. Sizde oyle bı sey deneyın bence ..ben 3 kez eş aldım begenmedi..Üretici bi kişi size yardımcı olacaktır..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İbrahim ÖZALP' Alıntı:
Benim zilliyi ben bugün arkadaşın salmasına attım 8 erkek kuşun araya inşallah seçer birini bikaç gün takılsınlar bakalım .. Sizde oyle bı sey deneyın bence ..ben 3 kez eş aldım begenmedi..Üretici bi kişi size yardımcı olacaktır..
Abi hadi hayırlısı olsun inşallah güzel bir kuş beğenir