MAMA HAKKINDA

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
ARKADAŞLAR SİTEDEN REFİK ABİMİZ VAR ONDAN MAMA ALAN VARMI NASIL KUŞLAR BEGENDİMİ BUGÜN ELİME GEÇTİ KUŞLARA VERDİM SAATLERCE BEKLEDİM MALESEF HİÇ BİRİ YEMEDİLER ÇOK ÜZÜLDÜM OYSA MAMA HARİKAYDI ÇOK GÜZEL KOKUSU VARDI NERDEYSE BEN YİYECEKTİM AMA KUŞLARIM İLGİ GÖSTERMEDİLER.
SORUN BENİM KUŞLARDA GALİBA

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BEN MAMAYI KULLANDIM KENDİ YAPTIĞIM MAMADAN SONRA VERDİM HİÇ YADIRGAMADILAR DAHA SONRA WİTTE MOLEN VERDİM YADIRGADILAR

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
DEMEKKİ ALIŞMALARI LAZIM.REFİK ABİYLE ALAKASI YOK KUŞLARIN ALIŞMASINA BAGLIYMIŞ ANLADIGIM KADAR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MAMAYI NASIL VERDİĞİNE  BAĞLI HAVUÇLUMU,YUMURTALIMI,KABAKLIMI,PATATESLİMİ KIVAMINI DA YAZ ÇOK KURUMU YOKSA FAZLA NEMLİMİ MAMA KABINA NE KADAR KOYDUĞUNUDA YAZ YAVRULU KUŞAMI VERDİN YAZ KAÇGÜN VERDİN BU BİLGİLERİ YAZKİ VERİLEN CEVAPLAR ONA GÖRE OLSUN BU AŞAĞIDAKİDE LİNKTEKİ REFİK TÜRKÜN MAMASI http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,1708.0.html

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
SELAHATTİN ABİ MAMAYI YUMURTALI VERDİM YAVRUSU OLMAYANLARA BİR ÇORBA KAŞIGI YAVRUSU OLANLARA İKİ KAT FAZLA VERDİM.YAVRULU ÇİFTİM MAMANIN İÇİNDEN YUMURTALARI SEÇMİŞ YEMİŞ GERİSİNİ KAFES TABANINA DÖKMÜŞ.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
bende aynı oranlarda verıyorum  refik abinin mamadan bende kullandım ,kendı yapımımıda kullandım şu an pak mama kullanıyorum ilk başlarda yadırgıyolarda alışıyolar daha sonra ben  aldıgım mesela 5 kg nin kesinlikle 2 kg sini çöpe dokmusumdur alıstırana kadar  abi sen işini bilirsin de mamayı fazla nemli verme,oda sıcaklıgı yuksekse  vede yumurta kullandıysan 5-6 saat sonra dökmeni tavsiye ederim yumurta kokmaya başlıyo.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlar gıdasal değişiklikleri bazen yadırgayabiliyorlar. Zamanla alışacaklardır