Mama

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
http://webfile.ru/image?id=5754414
arkadaslar ben kuşlarıma daha önce hiç mama vermedim. hep pet shottan aldığım normal yemler ve darı verdim. forumda okuduklarımdan sonra mama vermek istiyorum ama henüz yeni baslıcam nasıl bir mama hazırlamamı tawsiye edersiniz

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
en basit olarak haşlanmış yumurta bisküvi karışımı

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Malzemeler: yarım havuç, 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet bebek bisküvisi veya yarım dilim etimek. Tuzsuz etimeği toz tahline getirin, çok az miktarda bebek bisküvisi de katabilirsiniz.Yumurta sarı ile ezin .Rendelenmiş havuç ile karıştırın.İnce ince kıyılmış yumurta beyazı ile karıştırın. Bu malzemelerle hazırlanan mama miktarı 10 muhabbet kuşuna rahatlıkla yetecektir.

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
foruma 2 gündür üye oldum muhabbetlerime gercekten bakmadığımı anladım paylastıgınız bilgilerden dolayı tesekkür ederim . :)

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
hazırladım verdm biraz kanmaları için normal yedikleri yemdende attım içine dişi erkegi yanartırmıyo yedi masallah ::)

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Ben 1 çift yavrulu muhabbet kuşlarıma - yarım havuc,1 adet yumurta 1 adet etimek,az miktarda sebze ekliyorum ve hepsini mixelden geçirdikden sonra 2-3 gün onlara veriyorum.Geri kalanını buz dolabında saklıyorum...