Mantar mı ?????

beyyzaaaktas

Yeni Üyemiz
Adı
Beyza
Soyadı
Aktaş
2 tane kızım var bugün bir arkadaşmdan erkek kuş aldm.. Bu erkek mantar olmuş diyorum yok onlar yara diyor bana..kızımın yanına koydum öpüştüler sonra kızıma da geçer diye hemen ayırdım.. bulaşır mı kızıma tedavisi nasl olur ? Maşallah benm kızlarm tavuk gibi :) sağlıklı bir erkek mi bulayım ooff ..

..Kızlarım..

..Damat..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
mavi dişi sağlıklı, yeşil dişinin gagasında çok az var yada yok pek belli olmuyor ama damat dediğiniz erkekte baya artmış, hemen avipom, mycospor ilaçlarını alın, birini akşam birini sabah olmak üzere günde iki defa gaga ve ayaklarına sürün, bu arada erkek ile dişiler ayrı kafeste dursunlar, tedavi bittikten sonra kafesi dezenfekte edin...

beyyzaaaktas

Yeni Üyemiz
Adı
Beyza
Soyadı
Aktaş
yeşil ile mavi kuşum yanyana olanlar sağlıklı  onlarda mantar yok  sadece bugn eve getrdğm tek olan yeşil kuşta mantar mı yara mı diye sormuştm mantarmış  teşekkrler

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
mantar hastalığına bir şey sürüyorlardı tam hatılamıyorum ama hemn geçiriyormuş.. Ama tam hatırlamıyorum Vazalin di galiba.Evet evet vazalin alın gaga ve cevresi yumuşasın Gaga ve cevresine sürün gözlerine dikkat edin.