merhaba arkadaşlar alta yazdıgım konuyla alakalı sizlerin degerli görüşlerini b

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
Ben muhabbet kuşlarının boxs kafeslerdemi yoksa tel kafeslerdemi daha saglıklı ve verimli olacagını siz degerli arkadaşların görüşlerini almak istedim şimdiden konuya katılan katılmayanbütün arkadaşlar teşekür ederim .

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
imla hatalarından dolayı özür dilerim düzeltemedim

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İyi günler MUhabbet kuşları gerekli ortam şartları olduğu sürece üremelerini sürdürürler Boxlarda veya kafeslerde üretim için çok sayıda kuşunuz varsa boxlarda daha pratik şekilde yem değişimi,su değişimi ya da yuva kontrolü ve de kafesin alt tabanının temizlenmesini kolay şekilde yapabilirsiniz,ayrıca boxların ölçüleri istenilen ölçüde yapılabildiğinden kafeslere göre daha geniştir.Üretim haneniz biraz genişse boxlu üretim idealdir yoksa kafeste üretim yada boxta üretim arasında verim farkı yoktur.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
ağaç kafesler bence daha elverişli adil kardeşimizinde dediği gibi temizliği çok daha rahat

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Tel kafeslerimdeki verimden son derece memnundum. Tel kafeslerden box lara geçiş dönemindeyim.
      Isı farkından dolayı bir kaybın olacağını düşünmüyorum, Aydınlatmayı biraz güçlendireceğim fakat aynı verimi yakalayamazsam tel kafeslere geri döneceğim..