Merhaba Biraz yardım eder misiniz?

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
S.a sevgili abilerim size bişey danışmak istiyorum.Benim 3 tane kafesim var.1 Çiftmde de 2 yavru var.Yavrulu çiftim kavga ediyor diye ayırmıştım.Soruma gelince yavrularımın arasında 1.5 hafta fark var.ilk yem kırmayı öğrenen yavruyu diğer yavru yem kırmayı öğrenene kadar anasının yanında bıraksma bişi olur mu? Yada babasının olduğu kafese mi alayım ?

Şimdiden teşekkürler...

Not:1 kafesimde dişi ve yavruları ! kafesimde diğer çiftim ve 1 kafesimdede erkeğim var.Yani kafeslerimin hepsi dolu....

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Eğer anne, yavruya karşı hırçın değilse annesinin yanında kalması daha iyidir. Kafeste erkek te olmayacağı için yavruyu kendisine rakip görmeyecektir. Babasının yanına koymanız durumunda; yavru erkekse, sürekli vuracaktır. Yavru dişiyse, baba yavruyla çiftleşmeye çalışacak, yavruyu rahatsız edecektir. Netice itibariyle yavru, annenin yanında kalsın. Düşüncem budur, selamlar.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Eğer anne, yavruya karşı hırçın değilse annesinin yanında kalması daha iyidir. Kafeste erkek te olmayacağı için yavruyu kendisine rakip görmeyecektir. Babasının yanına koymanız durumunda; yavru erkekse, sürekli vuracaktır. Yavru dişiyse, baba yavruyla çiftleşmeye çalışacak, yavruyu rahatsız edecektir. Netice itibariyle yavru, annenin yanında kalsın. Düşüncem budur, selamlar.
+11

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı: