Merhaba yine sorularım var :)

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Merak ettiklerim cevaplarsanız minnettar olurum :)

1)Kuşum beyaz halka salıncağını düşürmeye çalışıyor sürekli ısırıyor hiç oynamıyor bende ip ile bağladım zararı olur mu ? (Halkada altın var ses çıkarıyor)

2)Kuşum sürekli çıkmak istiyor çıktığı zaman girmiyor uğraşa uğraşa sokuyorum zararı olurmu

3)Kuşum 2 aydır bende fakat aynı kelimeleri tekrar ediyorum fakat söyleyemiyor garip garip ses çıkartıyor ve kuşumu başka biri korkuttu elimizi ısırıyor onun konuşmamaya etkisi varmı nasıl düzelir

4)Sprey ile su sıkıyorum kaçıyor atlıyor ordan oraya sıkmaya devam etsem kızarmı severmi ?
Kuşum yerli 3 aylık Erkek  ... Teşekkürler.....

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
ısırması konuşmasına engel değil zamanla size alıştıkça ısırmayı bırakacaktır.salıncağı bağlamakta sorun değil . sabırlı olmalısın kuşlar ergenlik döneminde ceresi mavi olmaya başlayınca konuşuyor genelde sen itinalı davranmaya devam et sorunlar ortadan kalkar.kuşun fotoğrafını eklerseniz daha iyi olur

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bağladım derken kuşu demiyorsunuz umarım. Birde kuşu elinizle tutmayın . Kafesin içine elinizi alıştıra alıştıra sokun . Arasıra yem yedirmeyi deneyebilirsiniz ve ürkütmden fırsat buldukça göğsüne dokunmaya çalışın . Kendisi yavaş yavaş elimize gelecektir . Kuşların ruhunda önce güven duygusunu kazanma vardır sizde o güveni verdiğinizi hissettirin

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Bağladım derken kuşu demiyorsunuz umarım. Birde kuşu elinizle tutmayın . Kafesin içine elinizi alıştıra alıştıra sokun . Arasıra yem yedirmeyi deneyebilirsiniz ve ürkütmden fırsat buldukça göğsüne dokunmaya çalışın . Kendisi yavaş yavaş elimize gelecektir . Kuşların ruhunda önce güven duygusunu kazanma vardır sizde o güveni verdiğinizi hissettirin
Yok kuşu değil halkayı bağladım teşekkürler cevap için  C:) smileki

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
(Halkada altın var ses çıkarıyor)

resimdeki altinlardan hangisi var
birde kim takti neden taktiniz
tam olarak kafesin neresine taktiniz evil_idea evil_idea evil_idea

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
+1