merhabalar

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
öncelikle kendimi tanıtayım:kütahyalıyım üniversite öğrencisiyim 6 takım muhabbet kuşum var kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum bir takımımda 3 yavru var 2yumurta var diğer 3 takım henüz 4-5 aylıklar.diğer tek takımımda şuan çiftleşmeye müsait olgunluktalar
  bu çiftimde yuva tabanını kemirme aşırı derecede calsiyum tüketme gibi çiftleşme belirtilerini gördüm.dişimin ceresi bir aya yakındır koyu kahverengi iyice koyulaştı.dişinin kuyruğu iyice düştü kanatlarını saldı.erkekte çok kızgın inanılmaz kur yapıyor sırtına basıyor en az 1 aydır sırtına bastığını görüyorum dişinin.ama dişi erkekğin kurlarına cvp veriyor ama en son hamleyi yaptığını görmedim dişi her çiftleşmek isteğinde dişi gagalıyor uzaklaştırıyor yada kendisi kaçıyor nerde sorun olabiliir acaba.bakımlarında hiçbir sorun yok günlük mama veriyorum 3 günde bir yeşillik hepsini zevkle tüketiyorlar.galiba biraz sabıra kaldı işim bekleyceğim

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Bundan sonrasını kuşlara bırak artık, erkek her istediğinde dişi çiftleşecek diye bişey yok, çiftleşmeleride her zaman sizin önünüzde olacak diye bişey yok, belki de yuvada çiftleşiyorlardır... ;)

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
haklısınız doğru tabi dedikleriniz sağolun yorumlarınız için.bu işin zaten en önemli kısmı sabırla alakalı teşekkürler saygılar