Merhabalar

cqr06

Yeni Üyemiz
Adı
Çağrı
Soyadı
Aytekin
Merhabalar Ben evdeki yavru kuşlarımı verip petshoptan iki damızlık kuş aldım erkeğin çeresi masmavi dişinin ki ise kahverengi kızışmışlar biliyorum fakat kafesten seçerek aldığım için dişi kuşun orada eşi yoktu mecburen başka erkek aldım ama birbirlerine çok ilgisizler öpüşmüyorlar felan kızışmalarına rağmen sizce eş tutarlarmı bugün avi vit toz vitamin ilacı kattım sularına bebe bisküvisi,irmik,havuç,yumurta ve az miktarda bal ile mama yaptım verdim ama yemiyorlar.Napmam Lazım? confusedtw

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
aileye hoşgeldiniz sefa getirdiniz....kuşlarınızdan önce kendinizi tanıtsaydınız keşke ;)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
cqr06' Alıntı:
Merhabalar Ben evdeki yavru kuşlarımı verip petshoptan iki damızlık kuş aldım erkeğin çeresi masmavi dişinin ki ise kahverengi kızışmışlar biliyorum fakat kafesten seçerek aldığım için dişi kuşun orada eşi yoktu mecburen başka erkek aldım ama birbirlerine çok ilgisizler öpüşmüyorlar felan kızışmalarına rağmen sizce eş tutarlarmı bugün avi vit toz vitamin ilacı kattım sularına bebe bisküvisi,irmik,havuç,yumurta ve az miktarda bal ile mama yaptım verdim ama yemiyorlar.Napmam Lazım? confusedtw
Çağrı kardeş hoş geldin sefa getirdin
Kuşlarınıza mamayı 2-3 çay kaşığı kadar çok azmiktarda verin 
Yuvalığını asın kuşlarınızla fazla ilgilenmeyin onlar kendi yapacaklarını bilirler
Biraz sabır yeterli olacaktır.

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
cqr06' Alıntı:
Kuşlarınız hayırlı olsun kuşlarınız anlattıklarınıza göre eş değiller eş tutup tutmayacağını zaman gösterecek petshoptan aldığınız kuşun resimlerini ekleseydiniz fikir edinirdik(yaşı, yerli mi, damızlığa uygunluğu petshopa gelen damızlıklar genelde randıman alınmayan elden çıkarılan kuşlar oluyor, birde ev ortmında yavruluktan alınıp büyütülmeyen kuşlardan yavru almak çok zor ancak bu kuşları üretim yapan bir ortama götürdüğünüzde kızışma daha etkili olur ve yavru alırsınız bu şekilde bana getirilen ingilizlerden yavru aldım. Sürekli yavru almak isterseniz üreticiden altı yavrulu kuşlardan temin edin yavrular büyürken anne-baba ortma alışır yavru vermeye devam ederler...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Çağrı kardeş hoş geldin sefa getirdin
Kuşlarınıza mamayı 2-3 çay kaşığı kadar çok azmiktarda verin 
Yuvalığını asın kuşlarınızla fazla ilgilenmeyin onlar kendi yapacaklarını bilirler
Biraz sabır yeterli olacaktır.
;)    ;)    ;)