Muhabbet kuşları ile ilgili sunum(Adnan Menderes Üni. Ziraat Fak.)

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
Merhabalar ;
Uzun zamandır forumun takipçisiyim bugün okulda seçmeli dersimizde hoca güvercinlerle ilgili yada değişik hayvan gruplarıyla ilgili sunum yapabilecekleri sordu bende muhabbet kuşları hakkında  bilgiler ve muhabbet kuşu ırklarını kısaca sunum yapmak istediğimi söyledim bu konuda siz değerli insanların yardımlarını almak istedim yanlış bilgiler ve internetten araştırma yerine sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
direk günay dönmez  ustadı arayın derim... kimse  yanlış  anlamasınn  2011 den beri  buradayım ondan oncesi  1994 lerde  zaman zaman beslediğim  kuşlarıma  şuan tam manasıyla  ilgilenmeye baslayabildim  keza  halan daha kendimi yeterli bulamam yanlış  yonlendrımeyeyım....  evet bir  çok teorık ve pratık bilgim var  iyi kus secer  kimi hastalıkları  teshıs eder  tedavi yöntemi  uygularım Kendimce  iyi sayılırım kimilerince  yarı veteriner derler  lakin ben  Gunay abimin yanında  deryada  sadece  damlayım..  heleki  konu tez  ve  eğiitimse;
....  LAKİN  GUNAY DONMEZ  ABİMİZ  BU  İŞİN  DİPLOMASIZ DOKTORU  İNANIN  ABARTMIYORUM  ZİRA KENDİSİDE  KGD AKDENİZ AYAĞINDA  GÖREV YAPIYOR  BİLGİĞİM  HATIRLADIĞIM KADARIYLA  VE  EN SON RAHATSIZDI  İNŞALLAH  ŞİMDİ İYİDİR....  epeydirde sitemizde  yok sanırım sağlık durumundan..... eğer görüşürseniz  boca selamımıda iletiniz

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:
direk günay dönmez  ustadı arayın derim... kimse  yanlış  anlamasınn  2011 den beri  buradayım ondan oncesi  1994 lerde  zaman zaman beslediğim  kuşlarıma  şuan tam manasıyla  ilgilenmeye baslayabildim  keza  halan daha kendimi yeterli bulamam yanlış  yonlendrımeyeyım....  evet bir  çok teorık ve pratık bilgim var  iyi kus secer  kimi hastalıkları  teshıs eder  tedavi yöntemi  uygularım Kendimce  iyi sayılırım kimilerince  yarı veteriner derler  lakin ben  Gunay abimin yanında  deryada  sadece  damlayım..  heleki  konu tez  ve  eğiitimse;
....  LAKİN  GUNAY DONMEZ  ABİMİZ  BU  İŞİN  DİPLOMASIZ DOKTORU  İNANIN  ABARTMIYORUM  ZİRA KENDİSİDE  KGD AKDENİZ AYAĞINDA  GÖREV YAPIYOR  BİLGİĞİM  HATIRLADIĞIM KADARIYLA  VE  EN SON RAHATSIZDI  İNŞALLAH  ŞİMDİ İYİDİR....  epeydirde sitemizde  yok sanırım sağlık durumundan..... eğer görüşürseniz  boca selamımıda iletiniz

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Karahan UZUN.' Alıntı:

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Böyle bir sunumu tercih ettiğin için tebrik ederim öncelikle. Keşke bu sayı artsada uzmanlık alanı egzotik kuşlar kanatlı hayvanlar olan veteriner hekimlerimiz uzmanlarımız olsa artık bizimde. Bende aydınlıyım sende biliyosun elimden gelen bişey olursa her türlü desteğe açığım gelip foto video kaydı yapabilirsin istediğin takdirde. sunumunda şimdiden başarılar dilerim. ;)

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
teşekkürler abi seninle tanışmak isterim tabi aydında zaten tesadüfen merkezde bir tane üretici gördüm senin üretimhane videolarını resimlerini takip ediyorum çok başarılı ve güzel görünüyorlar canlıda görmek isterim:)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
        Öncelikle kolay gelsin. Çalışmanızı kolaylaştırmak adına şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; öncelikle indeks listesi oluşturun. Örneğin;

1. Muhabbet Kuşu çeşitleri
  1.1. İngiliz Muhabbet Kuşları
  1.2. Hollanda Muhabbet Kuşları
  1.3. ...
  1.4. ...
  .
  .
2. Muhabbet Kuşu Beslenmesi
  1.1. Muhabbet Kuşu için vitaminlerin önemi
  1.2. Muhabbet Kuşu için minerallerin önemi
  1.3. ...
  1.4. ...
  .
  .
3.Muhabbet Kuşunun ......
.
.
.
.
gibi bir indeks şablonu oluşturun ve hazırladığınız bu şablonu forumda paylaşınız. Bu şekilde bir çalışma yürütürseniz, bizler de ne yazacağımızı biliriz. Hazırlanan şablonun içini doldurmak çok daha kolay olur. Diğer türlü, sürekli farklı konular farklı bilgiler yazılır. Böyle bir durumda işin içinden çıkmanız çok daha zor olur. Eğer şablon oluşturarak çalışırsanız, çalışmanız daha akademik bir hal alır. Hatta ortaya bir kitapçık bile çıkabilir. Tekrar kolay gelsin.

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
şuan zaten böyle bir şablon oluşturmaya çalışıyorum ama sizin verdiğiniz örnek gibi birşey yaparım çok faydalı oldu bu örnek teşekkürler thumbsupbo thumbsupbo

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bir kütüphane  ve cins  olarak  alt ve ust sınıf şekli  hollanda  ingiliz  değilde iri ve  küçük iskeletli desek  daha iyi olur..  sadece  piyasadaki  isimleri bu sınıftır  bilimsel olarak kullanamaz Tolga kardeşimiz..