muhabbet kuşu ishal.

Fatih Okyanus

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
Okyanus
İyi akşamlar herkese öncelikle.Benim çift muhabbet kuşum var ve dişi kuşum ishal.Kardeşim hergün nijer tohumu verdiği için olabileceğinden süpheleniyoruz. dört beş gündür nijer koymuyorum yemlerime.Dışkısı yeşil uzun yanında sıvı olarak çıkıyor. Size sorucağım sorum sizce nijer tohumundan kaynaklanan bi sorunmudur acaba ?
Nasıl geçirebilirm bi fikri olan veya.Kuşlarıma mamada vermiyorum ishalden dolayı.Hergün altlarını temizliyorum suluklarını temizliyorum ve tazeliyorum.Yapmam gerekenler nelerdir fikirlerinizi almak istediğim şimdiden yorum yapan herkese teşekkur ederim iyi forumlar...

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
'' Sera Diropur W ''  kullanmanızı tavsiye ederim; bitkisel enerji içeceğidir, ishal durumlarında etkilidir, su kaybını engeller, dışkıyı katılaştırır,  kuşlardaki bağırsak faliyetlerini düzenler..

Fatih Okyanus

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
Okyanus
Hasan US' Alıntı:
'' Sera Diropur W ''  kullanmanızı tavsiye ederim; bitkisel enerji içeceğidir, ishal durumlarında etkilidir, su kaybını engeller, dışkıyı katılaştırır,  kuşlardaki bağırsak faliyetlerini düzenler..
Teşekkur ederim Hasan Bey.Bir arkadaşda avi vit multivitamin bu vitamini önerdi nasıldır bilmiyorum tabiki.Sizin Önerdiğinizi araştırıcam yarın alıcam.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Fatih OKYANUS' Alıntı:
Teşekkur ederim Hasan Bey.Bir arkadaşda avi vit multivitamin bu vitamini önerdi nasıldır bilmiyorum tabiki.Sizin Önerdiğinizi araştırıcam yarın alıcam.
Fatih bey arkadaşınızın size önerdiği adındanda anlaşılacağı gibi vitamin takviyesidir, şu aşamada ben onu size tavsiye etmiyorum, şuan için bence öncelikli olan ishali durdurmak olmalı size tavsiye ettiğim ürünü kuşlarımda ishal gördüğüm zaman kullanıyorum, faydasını gözlemledim, etkili bir üründür. iyi akşamlar dilerim.

Fatih Okyanus

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
Okyanus
Hasan US' Alıntı:
Fatih bey arkadaşınızın size önerdiği adındanda anlaşılacağı gibi vitamin takviyesidir, şu aşamada ben onu size tavsiye etmiyorum, şuan için bence öncelikli olan ishali durdurmak olmalı size tavsiye ettiğim ürünü kuşlarımda ishal gördüğüm zaman kullanıyorum, faydasını gözlemledim, etkili bir üründür. iyi akşamlar dilerim.
Yardımlarınız için teşekkur ederim yarın gidip pet shopdan alacağım tavsiye ettiğiniz ürünü.İyi akşamlar dilerim vakit ayırıp yazdığınız için.