Muhabbet Kuşu kargo ile gelir mi?

VolkanAlcin

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
ALÇİN
Merhaba 600KM uzaktaki bir arkadaşımın amatör olarak üretim yaptığını öğrendim. Kendisi bana 4 adet eşini seçmiş yavru göndermeye çalışacak.

Ancak otobüsle gelmelerinde sıkıntı olur mu? yada bunları taşıyan bir şirket firma var mı? Uçak hariç.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Bildiğim kadarıyla kargolar canlı hayvan taşımıyor. Otobüste de yasak. En güzeli oradan arabası ile gelen birinin getirmesi olacaktır.

VolkanAlcin

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
ALÇİN
Billdiğim kadarıyla kargolar canlı hayvan taşımıyor. Otobüste de yasak. En güzeli oradan arabası ile gelen birinin getirmesi olacaktır.

Otobüs ayarladık kuşlar için. Ancak bagajda gelmelerinde sakınca var mı? başlarına bir şey gelir mi? Bir önlem gerekir mi?.

İnternetten canlı pet satışı yapan bir sitede kuşların otobüsle her yere gönderildiği yazılmış.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Yok bagajda birşey olmuyor ama havalar sıcak bu nedenle akşam otobüsüne vermelisiniz daha iyi olur. Geniş bir kutu olsun ve kuşların nefes alabilmesi için delik açarsanız iyi olur.

VolkanAlcin

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
ALÇİN
Özgür ÇİN' Alıntı:
Yok bagajda birşey olmuyor ama havalar sıcak bu nedenle akşam otobüsüne vermelisiniz daha iyi olur. Geniş bir kutu olsun ve kuşların nefes alabilmesi için delik açarsanız iyi olur.
Anladım, ben direk kafes aldırıp kafesle yollatıcaktım ancak kutuyla geliyorsa burda kendim büyük bir kafes alarak direk kendi kafesinde büyümesini sağlarım öyleyse.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Mümkünse yemlik ve suluklu küçük eski bir kafesi hava delikli bir koliye koyup göndersinler hiç bir sıkıntı olmaz. Şayet çıkma bir kafes bulamıyolarsa kutu biraz büyükçe olsun ve dibine bir iki avuç yem atsın ve mümkünse gece yolculuğu olsun (sıcak olmaması için).
Ben iki şekildede kuş getirttim sorun olmadı.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Mümkünse yemlik ve suluklu küçük eski bir kafesi hava delikli bir koliye koyup göndersinler hiç bir sıkıntı olmaz. Şayet çıkma bir kafes bulamıyolarsa kutu biraz büyükçe olsun ve dibine bir iki avuç yem atsın ve mümkünse gece yolculuğu olsun (sıcak olmaması için).
Ben iki şekildede kuş getirttim sorun olmadı.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
herhangi bir sorun olmaz yeterki üzerlerine eşya bırakmasınlar

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
Şöför tanıdıksa rahat edersin ama tanıdık değilse canlı var demez üstüne yükleri yığar o ahlaksız herifler.  Güvenilir bir firma olmalı . (METRO DEĞİL MESELA!)