Muhabbet kuşu konuşması için uygun bir saat varmı ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Muhabbet kuşu konuşması  için uygun bir saat varmı daha rahat ogrenmesi için sabahları daha cok konuşmaya calışıyor mesela hangı saatler daha rahat ogrenır?

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
benim yaptığım yöntem geceleri özellikle uyurken kendi sesimi ve onun adını  arka arkaya telefona kaydetip ona dinletiyordum :) çok işime yaramıştı

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Bu olaya böyle bir sınırlandırma getirmek yanlış olur bence. Kuşunuz size alışmışsa zaten yanına gittiğiniz zaman kafesin tellerine atlayıp sizden birşeyler dinlemek isteyecektir.(Benim kuşum hep böyle yapıyor) Siz ne söylerseniz söyleyin dinleyecektir. Ben bu şekilde öğrettim. Şuan 6 kelimeyi çok rahat söyleyebiliyor.
Akşam yarı uykulu oldukları zaman bazen elime alıp 15 dakka boyunca konuştuğum zamanlar oldu. O zaman çok mayışık bir şekilde sizi dinliyorlar ve evde sessizse tüm dikkatlerini size veriyorlar. Sözün kısası kelime öğretmek için özel bir zamana ihtiyaç yoktur

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Zaten kuşlar öyle konuşur normaldir bizimki de öyle konuşuyor dediklerinin çoğu anlaşılıyor sadece bir kaçını çözemedim :) İnternetten konuşan kuş videolarını izleyin hepsi gırtlaktan konuşuyor yani sonuçta yaptıkları sadece taklit normaldir.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Zaten kuşlar öyle konuşur normaldir bizimki de öyle konuşuyor dediklerinin çoğu anlaşılıyor sadece bir kaçını çözemedim :) İnternetten konuşan kuş videolarını izleyin hepsi gırtlaktan konuşuyor yani sonuçta yaptıkları sadece taklit normaldir.