Muhabbet Kuşu ve hint bülbülü - (KAFES)

gs_bursa_gemlik

Takipçi Üyemiz
Adı
Berkan
Soyadı
Valer
Arkadaşlar önemli bir konuda sizlerden yardım isteyecektim.Ben bir çift muhabbet kuşu besliyorum ve bir çiftte zebra ispinozu alacağım.Bu iki türü aynı yerde büyük bir kafeste tutmam mümkün mü?
Bu kafesin büyüklüğü ya bir çifthane genişliğinde yada 2 katlı bir kafes büyüklüğünde olabilir .

örneğin; http://www.canpet.net/?urun-4569-Dr-Sacchi-Ancona-46-5x36x93-5cm-Pirinc.html

bu durum onları üretmem için bir sorun oluşturur mu ?Kuşlarım yine yumurtlar mı ?

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
üstatlar daha doğru yorum yapar ama benim görüşüm verim alamıyacağınız kanısındayım çünkü zebralar çekingen hayvanlar baskı altında yavru vereceklerini zanetmiyorum

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
muhabbetler ilk fırsatta ispinozlarınıza zarar verecek hatta öldürücü şekilde yaralayacaktır. iki türün ayrı kafeslerde beslenmesi gerekir

gs_bursa_gemlik

Takipçi Üyemiz
Adı
Berkan
Soyadı
Valer
Peki bir çift hanenin ayrı taraflarında yada 2 katlı bir kafeste altlı üstü farklı bölmelerde olur mu?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
35-40 Liraya çift katlı kafes al ayrı olsun. Beraber muhabbet kuşları hint bülbüllerine zarar verebilir.

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Berkan VALER' Alıntı:
Peki bir çift hanenin ayrı taraflarında yada 2 katlı bir kafeste altlı üstü farklı bölmelerde olur mu?
sıkıntı olacağını sanmıyorum,ama nadiren muhabbetler yan tarafa geçebiliyor bazen buna dikkat edin.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Coşkun TIKIZ' Alıntı:
muhabbetler ilk fırsatta ispinozlarınıza zarar verecek hatta öldürücü şekilde yaralayacaktır. iki türün ayrı kafeslerde beslenmesi gerekir

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
35-40 Liraya çift katlı kafes al ayrı olsun. Beraber muhabbet kuşları hint bülbüllerine zarar verebilir.

gs_bursa_gemlik

Takipçi Üyemiz
Adı
Berkan
Soyadı
Valer
Peki arkadaşlar geniş güzel bir iki katlı kafesi nereden bulabilirim? Benim buradaki pet shopların hiç birinde yok.Kapıda ödeme yapabileceğim siteler var mı ?Birde sizin önerdiğiniz ölçüler nedir ?

gs_bursa_gemlik

Takipçi Üyemiz
Adı
Berkan
Soyadı
Valer
bu tek katlı kafesten kullanan var mı? tünek koymada sorun yaratabilen yuva kapıları var. pratik midir?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
çifthane bulabilirseniz çifthane alın ve ortadan ayrın ama ortadan bölerken birbirini göremeyecek şekilde yaparsanız daha iyi olacaktır.