Muhabbet Kuşu Yemi Yemiyor bi Yardım

Zeytinn

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Suakıtan
Dün akşam bir tane 2-3 aylık muhabbet aldım.Eve geleli yaklaşık 20 saat saat oldu hiç yem yemedi.Vitamin falan karışım olan yem var birde askılı ballı kraker yem var.Su da içmiyor suyuna 25 damla vitamin damlattım.Elma falan verdim yine hiç ilgi göstermedi. ahaaa

Zeytinn

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Suakıtan
Teşekkürler biraz rahatladım ama su falan da içmiyor küçük bi parça elma bıraktım tüneğe ilgisiz.Ama normalde çok canlı kanatları falan olgunlaşmış.

Zeytinn

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Suakıtan
İmzanda soldaki kuş acayip tam koyu bir gökkuşağı gibi alkisd

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Tüyleri kabarık durmuyorsa bi sorun yoktur belkide yemiştir yem kabuğu yokmu yemlikte dikkat edin su fazla içmezler yeni yerlerine alışma durumudur genelde papağanlara olur ama muhabbetlerde bazen yapıyo dediğim gibi kabarık durmuyor dümdüz duruyosa endişelenmeyin saygılar...

Zeytinn

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Suakıtan
Hiç yem kabuğu yok birde askılı ballı kraker var ondanda hiç koparmamış.Soğuk algınlığı ihtimali üzerine uzun süre gözlemledim kabarmıyor.Birde karın derisinin rengi normal.Kırmızı yada morumsu değil.Endişelerim bayaa hafifledi.Çok teşekkürler. rotfl

Zeytinn

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Suakıtan
odaya bi video kamera koyup yanlız bıraktım parlak ışıkları olduğu bi odada video kamera kurdum pc den izliyordum photo.Şimdi yiyor smileki.Çok teşekkürler.Konuyu silebilirsiniz. Veya başkalarına da yardımı dokunursa.

Tekrardan Teşekkürler