I itallianna22 Yeni Üyemiz Katılım 10 Mar 2017 Mesajlar 7 Adı Mustafa Soyadı Ak 21 May 2017 #1 Yumurtalarımın hepsi boş ve attım yuvalığıda çıkarttım disi sürekli kafesin icinde kıpır kıpır erkeği kovalıyor ne yapmam lazım önerisi olan?
Yumurtalarımın hepsi boş ve attım yuvalığıda çıkarttım disi sürekli kafesin icinde kıpır kıpır erkeği kovalıyor ne yapmam lazım önerisi olan?
M mubis79 Yeni Üyemiz Katılım 9 May 2017 Mesajlar 9 Konum Ankara Adı Ali Soyadı Tezel 23 May 2017 #2 güncel.
S selçuk ata Takipçi Üyemiz Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 100 Konum gop istanbul Adı selçuk Soyadı ata 24 May 2017 #3 1 ay kadar ayır kusları dişiye güzel bir bakım yap 1 ay sonra erkeğin yanına dişiyi koymadan önce erkek ve dişi nin popo kısmındaki tüyleri al ve dişiyi erkeğin yanına at
1 ay kadar ayır kusları dişiye güzel bir bakım yap 1 ay sonra erkeğin yanına dişiyi koymadan önce erkek ve dişi nin popo kısmındaki tüyleri al ve dişiyi erkeğin yanına at
S swackhammar Üyemiz Katılım 10 May 2017 Mesajlar 32 Konum İzmir Adı Ali Soyadı Pirinççi 24 May 2017 #4 RESİMLERİ VARSA KUŞLRIN ATARMISINIIZ YAKINDAN ÇEKİLMİŞ GAGALARIDA BELLİ OLSUN