muhabbet kuşum hasta

unal00

Yeni Üyemiz
Adı
mehtap
Soyadı
unal
İyi günler. Muhabbet kuşum da yaklaşık bir aydır ishal, titreme, halsizlik ve uyuklama hali var bu dönemde tüy de döktü.. Uçmaya istekli değil bir kaç kez uçurmayı denedim fakat bir yerlere çarptı. Suyuna farklı zamanlarda vitamin, limon ekledim, yemini değiştirdim eklemeler yaptım ama bir faydası olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Enrocure veya sulphamezathine 5 gün + 3 gün multivitamin + 3 gün probiyotik verin. Tedavi sonunda bir bakın geçmezse tekrar bildiriniz.

unal00

Yeni Üyemiz
Adı
mehtap
Soyadı
unal
Tamamdır çok teşekkür  ederim.

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Mehtap ÜNAL' Alıntı:
İyi günler. Muhabbet kuşum da yaklaşık bir aydır ishal, titreme, halsizlik ve uyuklama hali var bu dönemde tüy de döktü.. Uçmaya istekli değil bir kaç kez uçurmayı denedim fakat bir yerlere çarptı. Suyuna farklı zamanlarda vitamin, limon ekledim, yemini değiştirdim eklemeler yaptım ama bir faydası olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kuşunuzun suyuna bir iki damla elma sirkesi damlatırsanız ishal sorununda bir çözüm bulabilirsiniz

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuş ceyranda kalmadan dolayı  vucudunda  bu turden durumların olması  gayet dogaldir  iyi bir bakimla duzelmesi mumkundur siz zorla ucurayim  iyilik yapayimderken  bu kuşa en buyuk 2. Bir eziyet olur buna dikkat edin