Muhabbet kuşum kabuğuna çekilmiş gibi oldu:-(

Salih_KAYA

Yeni Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
KAYA
Bir tane Jumbo kırığı kuşum var. 5 gün önce de forumda Özcan kardeşimizden 2 Show yavru aldım ve ayrı kafeslere koydum onlar gelene kadar yerinde durmayan devamlı ötüp duran kuşumuza bir şey oldu hiç sesi soluğu çıkmıyor diğerlerini de umursamıyor çok sessiz sakin bir şey oldu anlamadım acaba sorun nedir nasıl eskisi gibi olur yardımcı olursanız sevinirim.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Sizdeki kus evcilse ve özelliklede erkekse belli bir muddet sonra insani kendine es olarak goruyor kendi cinsinden kus gormedigi icin yapiyor bunu siz yanina kus koyunca strese girmistir biraz daha gozlemleyin eger degismezse tek olarak baska yere alin gormesin onlari yoksa kendine zarar verebiliyor

Salih_KAYA

Yeni Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
KAYA
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Sizdeki kus evcilse ve özelliklede erkekse belli bir muddet sonra insani kendine es olarak goruyor kendi cinsinden kus gormedigi icin yapiyor bunu siz yanina kus koyunca strese girmistir biraz daha gozlemleyin eger degismezse tek olarak baska yere alin gormesin onlari yoksa kendine zarar verebiliyor
Teşekkür ediyorum, öncelikle dediğiniz gibi gözlemlemeye devam edeceğim inşallah bu süre zarfında eskisi gibi olur.