Muhabbet kuşumun cinsi nedir bilen var mı ?

ehlikeyf

Yeni Üyemiz
Adı
akrep_7878
Soyadı
İs back
Muhabbet kuşum var ikitane bu hobiye yeni başladım ve bir erkek bir dişi aldım cinleri aynımı bilmiyorum hangi cins farklı cins eş almak ne kadar doğru olur cevaplarsanız memnun olurum.

Ekli dosyalar

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Muhabbet kuşum var ikitane bu hobiye yeni başladım ve bir erkek bir dişi aldım cinleri aynımı bilmiyorum hangi cins farklı cins eş almak ne kadar doğru olur cevaplarsanız memnun olurum.
Bu açıdan bakıldığında 2 adet spangle kuşunuz var.
1 tanesi violet spangle
1tanesi tip2 sarı surat gök mavi spangle (sarı surat olduğundan turkuaz görüyorsunuz)

tip olarak da her ikisi de yerli ırk olarak görünüyor.

ehlikeyf

Yeni Üyemiz
Adı
akrep_7878
Soyadı
İs back
Dişinin iki ay büyük olduğu söylendi erkeğe göre çok az kalıplı 7 aylık erkek 9 aylık dişi eş tutması mümkün müdür erkek kur yapıyo dişi bağzen karşılıkı veriyo bağzende gaga atıp uzaklaştırıyo vitamin ve kızıştırıcı formül periyodları ile birbirlerine alışma sürecini hızlandırıyorum eş tutar mı yavru ala bilir miyim

Ekli dosyalar

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Dişinin iki ay büyük olduğu söylendi erkeğe göre çok az kalıplı 7 aylık erkek 9 aylık dişi eş tutması mümkün müdür erkek kur yapıyo dişi bağzen karşılıkı veriyo bağzende gaga atıp uzaklaştırıyo vitamin ve kızıştırıcı formül periyodları ile birbirlerine alışma sürecini hızlandırıyorum eş tutar mı yavru ala bilir miyim
Yaşları dediğiniz gibi ise uygun. Süreç içerisinde fazla kızıştırıcı vermeyin. 2 haftada 1 kere yeterlidir.
Kafes içerisinde sübye kemiğini eksik tutmayın. Dişinin yumurta yapması için önemlidir.
Hayırlı üretimler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Merhaba kuşlarınız ve yeni hobiniz hayırlı olsun
Kuşlarınız bir birine uyumlu merak etmeyin uygun ortam ve besinler olunca herşey sırasıyla olur

Kuşlarınıza haftalık mamalar verebilir mama içine kapya 🌶 kırmızı biber eklerseniz onları daha hızlı üretime hazırlarsınız