Muhabbet kuşumun dışkısı poposuna yapışıyor

Sienna

Yeni Üyemiz
Adı
Melek
Soyadı
Öz
Arkadaşlar benzer bir konu vardı ama papağanlar için galiba. kuşumu daha yeni aldım eve gelirken geldikten sonra rahatça yapabilyordu ama sabah kalktığımda dışkının poposuna biriktiğini gördüm  :(  ne yapmalıyım lütfen yardım edin. İnşallah hastalık belirtisi değildir  confusedtw

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
hafif ılık bir pamukla silin vitamin verin derim ben ama daha bilgili arkadaşlar fikirlerini paylaşacaklardır...

Sienna

Yeni Üyemiz
Adı
Melek
Soyadı
Öz
Sildim ama tam olarak çıkmadı sanki yapışmış gibi duruyor daha. Aldığım yere götürüp onlardan mı yardım almalıyım yoksa evde halledilecek bir şey mi ?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
benim düşünceme göre enfeksiyon olmuş olabilir ama bunu sizdaha iyi bilirsiniz gözlemlemenize göre devamlı mı oluyor bu olay yoksa geçicibir durum mu? eğer içiniz rahat etsin isterseniz kanatlılardan anlayan veterinere danışmakta fayda var derim. geçmiş olsun 

Sienna

Yeni Üyemiz
Adı
Melek
Soyadı
Öz
Daha dün aldım geldiğinde hayret verici bir şekilde hareketliydi. Ötüyordu ama sabah dışkılar poposuna yapışmış şimdi bir anormal durumu yok iyi görünüyor. Bazı yerlerde hastalık belirtisi olduğunu bazı yerlerde yavru muhabbet kuşlarında normal olduğu temizlememiz gerektiği ve devam ederse poponun etrafına zeytinyağı sürmemizi öneriyor. Siz ne dersiniz ?