Muhabbet kuşumun gözüne ne oldu?

Gulcin

Yeni Üyemiz
Adı
Gülçin
Soyadı
Kuş
Merhaba kuşumun göz halkası şişti kaşıyo ve etrafındaki tüyler döküldü sadece tek gözünde var. Kakası da yeşil renkte. Ornithosis hastalığı olabilir mi? Olursa bize geçer mi hangi yolla bulaşır?? Gentagut kullanıyorum 3gündür😔

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Olma ihtimaline karşın; (belirtiler bunu görsteriyor)
1 evet insana geçer dikkatli olun. Sizlere solunum yolu ile bulaşabillir. Bu yüzden kafesi temiz bir şekilde tutunuz.
2 tedavisi kolaydır Hipradoxi S ile 5 gün günde 100 ml suluğa 5-6 damla verebilirsiniz. ardından da 3 gün vitamin 3 gün probiyotik ile 11 günlük bir tedavi uygulayabilirsiniz.

notu da okuyunuz lütfen.

Not:
- Hastalıklar için birinci yapılması gereken VETERİNERE gitmektir.
- Burada yer alan bilgiler sadece yorumlardan oluşmaktadır ve sizlerden gelen fotograf ve bilgilere istinaden verilmektedir.
- Antibiyotik önerilerinde unutulmaması gereken şey kafes içerisinde yer alan tüm ek destekleyicileri çıkararak uygulama yapmanız önerilir.
- Antibiyotiklerin bir çoğu mineral bloklar, sübye kemiği gibi, grit gibi mineral içerikleri ile etkileşerek etken özelliklerini kaybedilir.
- Doğru yorum için mutlaka temiz ve görünür resim ya da video yüklemeniz önerilir.
- Yer alan bilgiler sadece tavsiye niteliğinde verilmektedir.
- Bir tedavi uygulanırken başka bir tedaviyi ek olarak uygulamak her iki tedaviyi de geçersiz kılabilir.

Gulcin

Yeni Üyemiz
Adı
Gülçin
Soyadı
Kuş
Olma ihtimaline karşın; (belirtiler bunu görsteriyor)
1 evet insana geçer dikkatli olun. Sizlere solunum yolu ile bulaşabillir. Bu yüzden kafesi temiz bir şekilde tutunuz.
2 tedavisi kolaydır Hipradoxi S ile 5 gün günde 100 ml suluğa 5-6 damla verebilirsiniz. ardından da 3 gün vitamin 3 gün probiyotik ile 11 günlük bir tedavi uygulayabilirsiniz.

notu da okuyunuz lütfen.

Not:
- Hastalıklar için birinci yapılması gereken VETERİNERE gitmektir.
- Burada yer alan bilgiler sadece yorumlardan oluşmaktadır ve sizlerden gelen fotograf ve bilgilere istinaden verilmektedir.
- Antibiyotik önerilerinde unutulmaması gereken şey kafes içerisinde yer alan tüm ek destekleyicileri çıkararak uygulama yapmanız önerilir.
- Antibiyotiklerin bir çoğu mineral bloklar, sübye kemiği gibi, grit gibi mineral içerikleri ile etkileşerek etken özelliklerini kaybedilir.
- Doğru yorum için mutlaka temiz ve görünür resim ya da video yüklemeniz önerilir.
- Yer alan bilgiler sadece tavsiye niteliğinde verilmektedir.
- Bir tedavi uygulanırken başka bir tedaviyi ek olarak uygulamak her iki tedaviyi de geçersiz kılabilir.
Evet veterinerle görüştüm fakat hipradoxi piyasadan çekilmiş 😕

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
doksisiklin (umarım doğru yazdım) etken maddeli, ya da tetrasiklin etken maddeli ilaçlardan hangisini bulabilirseniz olur.

Gulcin

Yeni Üyemiz
Adı
Gülçin
Soyadı
Kuş
netten tedarik edebileceğim bi ilac buldum aslında orni ty son . Onları da bulamadım Nette😔

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
görüştüğünüz veteriner sağlayabilir olmalı. olmadı akyolkardesler.net arayıp ricacı olabilirsiniz.