Muhabbet kuşumun nesi var üstadlar acil yardım

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
Muhabbet kusum 6 7 aylik son 1 haftadir ceresinden pit pit ses geliyor insan burnunu ceker ya o sesi agziyla yapiyor burnunda akıntı falan yok.Kakası açik koyu yeşil arası kuyrugunu sallıyor agzindan nefes alıyor gibi geliyo bana haliyle halsiz düsüyor ucarken yem yerken inleme zorlanma gibi ses geliyor oyun oynuyo fakat hani aşiri enerjik degil videosu burda indirebilirsiniz lütfen indirip izleyip öyle net cevap yazin ögrenciyim ne yapar eder para bulur tedavi ettiririm cocugum gibi lutfen yardim edin
Video asagidaki linkte tiklayip indiriyorsunuz
http://dosya.co/d0kknx3kx3cf/20170320_001625.mp4.html

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Merhabalar ali bey. Siz kendinizde tarif etmişsiniz zaten aslında. Burun çeken hapşırma tıksırma hatta kabarık durma beraber görüldüğünde kuşunuzu üşütmüşsünüz demektir. Hatta kuyruğunun aşağı yukarı sallanması da solunum sıkıntısı olduğunu gösteriyor. Yani öğrenciyim demişsiniz, üniversite öğrencisiyseniz veterinerlik fakültesine bi gösterin derim.

Onun dışında koruma amaçlı olarak  suyuna limon ya da elma sirkesi damlatabilirsiniz. Birde yemine ekstra aspur (kanarya yemi) ekleyin. Aspurun ishal üzerinde olumlu etkisi var hem besleyici hem de muhabbetler de severek yiyor. Ben yarım kilo darı karışımına yarım kilo da aspur mutlaka koyuyorum. Faydasını da gördüm. Bir de sıcak yerde tutun. Ama doğrudan petek üstüne yada çok yakınına koymayın. Çünkü fazla sıcak solunumunu daha da güçleştirir. İnşallah iyileşir. Bu arada kuşunuz dişi ve kızışmaya başlıyor. Bence yaşına uygun bir eş alın. Birbirlerine hayat arkadaşı olsunlar.

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
Merhaba çok sagolun solunum yolu icin ne yapabilirim bide ötmüyor sesi az cikiyor yani bugün kustu biraz ondan sonra rahatladi sanki burnundan pit pit ses devam ediyor sanki tikali gibi onu cozemedim kuyruk sallamasi hafifledi yani baya asagi yukari sallanmiyor su an sizce ne yapayim b vitamini veriyorum avisol a vitamini alicam yarin havuclu yumurtali mama yaptim dediginiz yemleride yarin alicam sicak yerede koydum odam sicak askiligi var astim oraya su burnundan gelen pit pit seslerini cozemedim ele avuca geliyor kendini sevdiriyor hastalanmasi beni cok uzdu ya

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
Esra DELİHASAN' Alıntı:
Merhabalar ali bey. Siz kendinizde tarif etmişsiniz zaten aslında. Burun çeken hapşırma tıksırma hatta kabarık durma beraber görüldüğünde kuşunuzu üşütmüşsünüz demektir. Hatta kuyruğunun aşağı yukarı sallanması da solunum sıkıntısı olduğunu gösteriyor. Yani öğrenciyim demişsiniz, üniversite öğrencisiyseniz veterinerlik fakültesine bi gösterin derim.

Onun dışında koruma amaçlı olarak  suyuna limon ya da elma sirkesi damlatabilirsiniz. Birde yemine ekstra aspur (kanarya yemi) ekleyin. Aspurun ishal üzerinde olumlu etkisi var hem besleyici hem de muhabbetler de severek yiyor. Ben yarım kilo darı karışımına yarım kilo da aspur mutlaka koyuyorum. Faydasını da gördüm. Bir de sıcak yerde tutun. Ama doğrudan petek üstüne yada çok yakınına koymayın. Çünkü fazla sıcak solunumunu daha da güçleştirir. İnşallah iyileşir. Bu arada kuşunuz dişi ve kızışmaya başlıyor. Bence yaşına uygun bir eş alın. Birbirlerine hayat arkadaşı olsunlar.

Merhaba çok sagolun solunum yolu icin ne yapabilirim bide ötmüyor sesi az cikiyor yani bugün kustu biraz ondan sonra rahatladi sanki burnundan pit pit ses devam ediyor sanki tikali gibi onu cozemedim kuyruk sallamasi hafifledi yani baya asagi yukari sallanmiyor su an sizce ne yapayim b vitamini veriyorum avisol a vitamini alicam yarin havuclu yumurtali mama yaptim dediginiz yemleride yarin alicam sicak yerede koydum odam sicak askiligi var astim oraya su burnundan gelen pit pit seslerini cozemedim ele avuca geliyor kendini sevdiriyor hastalanmasi beni cok uzdu ya

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Solunum Sıkıntısı için Hipradoxi S var. O ilacı suluğuna 6-8 damla uygulayın. 4-5 gün sonra kesin. Kuru maya ile 2-3 probiyotik takviyesi yapın.
Bu arada elinize alıp göğüs kemiğinde çıkma var mı o şekilde muayene edin.
Geçmiş olsun

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Solunum Sıkıntısı için Hipradoxi S var. O ilacı suluğuna 6-8 damla uygulayın. 4-5 gün sonra kesin. Kuru maya ile 2-3 probiyotik takviyesi yapın.
Geçmiş olsun
Aviastım kullaniyorum birde vitamin veriyorum ek olarak özel bir yem aldim şu an tüy kabartmasi azaldi haraketlendi fakat ceresi tikali gibi icinde beyaz kucuk bir sey var sanki rahat nefes alamiyor onu nasil acabilirim.

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Geçmiş olsun
Gögüs kemigi ele geliyor fakat abartilacak kadar sivri değil normal kemik gibi

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Geçmiş olsun
Kusura bakmayin cok soru sordum ama kuru maya ile nasil takviye yapacagim nasil hazirlayacagim yani

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Ali bey sizde biraz araştırın. Forumda herşeyi bulabilirsiniz.

Ayhan abinin sulukta kuru mayadan prebiyotik uygulaması için şu linki kullanın

https://m.youtube.com/watch?v=hgX_aYmSH8A