muhabbet kuşuna arkadaş almak

legendege

Yeni Üyemiz
Adı
Egemen
Soyadı
Korkmaz
İyi aksamlar arkadaslar,

yaklaşık 4 aylık olan yerli dişi muhabbet kuşuma 2 ay sonra yaz sonuna dogru arkadas almayı planlıyorum.. günümün çoğu okulda geçiceği için yalnız kalsın istemiyorum.

petshop a kafesle birlikte götürüp yaşıtlarının olduğu kafese salıcam kendisi arkadaşını seçtikten sonra yeni alıcagım kuşu büyük (iki kusun rahatca durabilecegi) bir kafese kendi kuşumuda eski kafesinde eve geri götürücem 1 hafta kafesleri yan yana durucak ardından erkekte ortama alıstıktan sonra dişiyi erkeğin yanına salıcam.. tabii ki yuvalık olmucak. sizce çiftleşirler mi?? sonradan kavga olur mu? merak ettiklerim bunlar eklemek istediginiz varsa lütfen çekinmeyin

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Bence ımkanınız varsa hemen alın vakit kaybetmeyın beraber büyüsünler

legendege

Yeni Üyemiz
Adı
Egemen
Soyadı
Korkmaz
selim abi şu an almaya pek sıcak bakmıyorum çünkü dişi kuşumu evcilleştirdim sayılır.. şimdi alırsam bana yüz vermeyecek hep ikisi birlikte olucak

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Eş gelince zaten senden uzaklaşacak, yavru istiyorsan nekadar erken Eş okadar iyi. Evcilleştince işin zorlaşabilir. 2 Yaşında 30 dan fazla kelime konuşan üzerine titrediğim kuşuma Eş aldım yeni yavru almak ıcın umudum olmasada bekliyorum.