Muhabbet Kuşuna SEBZE ve MEYVE leri Nasıl Veriyorsunuz ?

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
Arkadaşlar Muhabbet Kuşum Sürekli Olarak yem yediği için 2 gün önce değişiklik olsun diye biraz marul birazda kiraz verdim ama halen dokunmadı... marulu kafesin teline takınca yiyor ama hadi marulu kafesin teline taktık diyelim... ya kirazı nasıl verecem yardımcı olabilirmisiniz ?

Sizler Muhabbet Kuşunuza Sebze Ve Meyveleri Nasıl Veriyorsunuz ?

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
anlıyorum sizi serkan bey ama diyorum ki tele takmadığın zaman yemiyor ne yapacam :((

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Mamalık kabına az az yeşillik-meyva-sebze koyarsanız ilk başta yemese de alışacaktır. Yerde olmaması hijyen için iyi olur. Günlük değiştirmek kaydıyla. Bozulan meyva ve sebzeler zehirlenmeye yol açabilir.

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
muhabbbet kuşu için mamalık olduğunu ilk defa sizden duydum teşekkür ediyorum :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
aklınıza gelebilcek butun meyve veya sebze cesitlerini rondoda cekip mamaya karistirip verebilirsiniz.. özelikle dikkat etmeniz gereken sey meyvelerin cekirdeklerini ayıklayın.. aşırı toksitli oldukları icin zararlı olabiliyorlar

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Ahmet EROL.' Alıntı:
Arkadaşlar Muhabbet Kuşum Sürekli Olarak yem yediği için 2 gün önce değişiklik olsun diye biraz marul birazda kiraz verdim ama halen dokunmadı... marulu kafesin teline takınca yiyor ama hadi marulu kafesin teline taktık diyelim... ya kirazı nasıl verecem yardımcı olabilirmisiniz ?

Sizler Muhabbet Kuşunuza Sebze Ve Meyveleri Nasıl Veriyorsunuz ?
Kardeşim 1 lira ya küçük kase almıştım ben ona marulları salata yapar gibi doğrayarak kafesin önüne bırakıyorum baya da hoşuna gidiyo. Kase cam olsun ki üstüne çıktığında devrilmesin. :)

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Bende arada sırada sebze veriyorum kuşlarıma ve verirkende tele asıyorum sıkıntı olmuyor pek.

ilkayersan

Uzman Üyemiz
Bülent BAĞ' Alıntı:
Mamalık kabına az az yeşillik-meyva-sebze koyarsanız ilk başta yemese de alışacaktır. Yerde olmaması hijyen için iyi olur. Günlük değiştirmek kaydıyla. Bozulan meyva ve sebzeler zehirlenmeye yol açabilir.
evil_idea

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI