muhabbet ve şimşek

egemynet

Yeni Üyemiz
Adı
tanju
Soyadı
ertekin
Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramını kutlarım.

Dün gece saat 03:00 civarında burada ( izmir ) sürekli şimşek çaktı. Kuşumun gürültüsüne uyandığımda dişi kuşum kafesin sol tarafındaki tünekten tam karşısındaki tellere kendini çok sert bir şekilde fırlatıyor ve çarpma sonucu kafesin zeminine düşüyordu ve bunu sürekli yapıyordu (en az 5 6 kere ) Kafesin yanına yaklaştıgımda dahi buna devam ediyordu sonra biraz sakinleşti  ama 1 saat sonra tekrar aynı şeyi yaptı, kendisini sakatlamasından korkuyorum, daha önce böyle birşey ne duydum nede gördüm. Ben dışarıda çakan şimşeğin ışığına bağlıyorum ama sizce olabilirmi acaba.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
tanju kuşundan olabilir .. bn balkonda bakıyorum izmirde yaşıyorum çiftlerim öle bi sıkıntı yapmadılar öttüler fakat vurma gibi bişe yapmadılar allah korusun yani ...

öle durumda oda'nın ışını açın bence o zmn sakinleşir .

egemynet

Yeni Üyemiz
Adı
tanju
Soyadı
ertekin
ilk yaptığında sesine kalktım ve sonrakine kadar odanın ışığını açık bıraktım ama yinede aynı şeyi yaptı çok şaşırdım kendini sakatlamasından korkuyorum 2haftadır da kafes içerisinde erkeğide dahil sürekli yere konup uçuyorlar havada bir müddet kanat çırptıktan sonra tünege konuyorlar bit veya pire var acaba benmi farkedemiyorum veya bu tür bişeyden yaparlarmı acaba.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
bit pire falan olsa çok kaşınırlar öncelikle belki biraz yaglı olabilirler ondan fazla uçmayabilirler .