evet 100.000 NAP OLUNCA 100 TL OLUYOR YAYINLANAN REKLAMLARI İZLEDİKÇE VE BU SİTEYE GİRDİKÇE PUAN YANİ NAP KAZANIYORSUNUZ ÜYE GETİRDİKÇE YARIŞMALAR OLUYOR KAZANABİLİRSİNİZ ANATELER GELİYOR DOLDURUP KAZANIYORSUNUZ Ňaplarınızı ister nakit olarak banka hesabınıza aktarın ister Ňap Transferi sayfasında yer alan anlaşmalı web sitelerindeki alışverişlerinizde hediye çekleri olarak değerlendirin.
BİRAZ UZUN VADELİ PUAN BİRİKTİRMEK AMA SADECE 2 DKK SÜRÜYOR HER İNTERNETE GİRİŞİNİZDE 2 DKK NIZI AYIRSANIZ SORUN OLMNMUYOR EVET EN SON BEN RAMAZAN PAKETİ HEDİYELİ YARIŞMASINDA EN HIZLI CEVAP VEREN 3 KİŞİ ARASINA GİREREK RAMAZAN PAKETİ KAZANDIM TELLE ARADILAR KAZANDIĞIMI VE 7 İŞGÜNÜ İÇİNDE KİLER MAĞAZASINDAN HEDİYEMİN TARAFIMA KARGOLANACAĞINI SÖYLEDİLER VE GÖNDERDİLER TESLİM ALDIM ÇEVREMDE BAZI ARKADAŞLAR 100.000 PUAN YAPIP 100 TL PARA ALDILAR
reklam mesajlarını okumanız sonucunda, aktiflik derecenize göre değişen oranlarda ňap (Ň) kazanırsınız. Reklam kampanyalarını takip ederek kazandığınız ňaplar karşılığında pek çok seçkin markanın yalnız siz üyelerimize özel fırsatlarından yararlanabilir, anlaşmalı olduğumuz çeşitli web sitelerine ňaplarınızı transfer edebilirsiniz.