murat akdal
Takipçi Üyemiz
gün çok güzel başlamıştı halbuki . kuşlarımın sularını değiştirdim , yemlerini değiştirdim sonra pekmezli irmik yaptım verdim . sonra balıklarıma yem verdim , çok güzel bir kahvaltı yaptım bilgisayaraımın başına oturdum emre'nin akşamki maçta oynayacagını ögrendim daha da bi keyiflendim ,harikaydı neredeyse. sonra 2 tane balıgımın öldüğünü farkettim . daha sonra günün en berbat anını yaşadım . kuzenlerim sayesinde akvaryumun üstüne düştüm ve patlattık. 15 tane balığım 40 tanede yavru balıgım öldü bu sırada yuvalıktaki yumurtalardan birisi zedelendi . odamı su bastı . bir kaç elektronik aletim su içinde kaldı . halı şu kış gününde ıslandı , ayaklarıma cam battı . kızsam kızamıyorum çok affedersiniz sövsem sövemiyorum , teyzemi çok severim aslında kuzenlerimi de severim ama bir lafı 10 tekrarlayacaksın dur dedin mi durmuyorlar yapma dedin mi durmuyorlar . ve en son darbe kendini fenerbahçeli olarak tanıtmış fenerbahçe düşmanı aykut denen sözde hocadan geldi baroni denen adamı oynatıyormuş vay arkadaş ne berbat ne ziyan dolu bir gün bu yav crazy crazy crazy