Arkadaşlar beni tanıyan bilir..aslında gıda firmasında çalışmamdada kaynaklı olması titizliğime bir o kadarda ileriye götürüyor..uzun zaman ara verdikten sonra tekrar üretimhane kurmaya çalıştım..üretimhanemin havalandırmasından yalıtımına kadar ısısından nemine kadar..herşeyiyle ilgilendim..damızlıklarımı daima gözlerimle görerek.ve kişiliğine karekterine inandığım arkadaşlarımdan aldım..Bu arada vardiyalı çalışmamdan kaynaklı bu üretime destek için K.pederim yardım etmek istedi.bende hem emekliliğinin hemde faturalar ve harçlığını karşılaması için.kabul ettim.sürekli yapması gerekenleri ona anlattım ve yazılı anlattım kısmi yaptı.kısmi yapamadı desek doğru olur..ilk etapta kar olarak burasını hiç düşünmedim.sürekli cebimden çıkıyordu masraflar..bunlarıda doğal karşılıyordum.şu 3 aydır bana işkence gibi geçti..bundada benim kabahatım çok büyük haftada 4 gün uğrayabiliyordum..12 saat çalışıp birde vardiya sistemi olunca çok yorgun düşüyordum.gitmediğim günler ise telefonla ihtiabatımı koparmadım.ama her hafta ölümler arttı.kuşların yanına gidiyorum herşey normal.ama gittikten 2 gün sonra tekrar haber ya damızlık yada yavrulardan kayıplar çoğalıyor...neyse uzun uzun anlatsam roman olur..en son bu hafta bir bakıyorum yavrular ishale yakalanıyor.kafamda ya soğuktan yada yediklerinde die düşündüm.anladımki k.peder gün içerisinde ara ara klimayı çalıştırırdığı için içersinin sürekli hava sürkilasyonu değişiyor.baktımki olmucak klimayı komple söktüm..dedim bundan sonra kullanma dedim tamam dedi.bu arada artık sultan yavrularında ölenlerden kalan 2 adet yavrumuz vardı.artık yemede yeni düşmüştü.dedim bir hafta sonra ayırırız..fazlada dışarı alıp oynama kuşlarla.ama bombayı bugün işten dödükçe öğreniyorum..şhow kuşlarından 1 erkeği kaçırıyor.aradan geçmeden üretimhanenin kapısını açık unutup sultan yavrularınada kaçıyırıyor..yaa artık ne diyeyim.sürekli kayıp sürekli kayıp.buna son nokta koymak istiyorum..bu hafta sonunda itibaren üretim yapmayı k.pederle konuşup sonladırmak istiyorum.bana tekrar üretime dönmem için destekleyen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum.Barış ÖZDEMİR..