M Mertcan Yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 4 Şub 2013 Mesajlar 389 Konum İzmir Adı Mertcan Soyadı Yılmaz 9 Haz 2013 #1 iyi geceler dişi ile erkek kuşlarım iyi anlaşıyo fakat kendim şayit oldum erkek dişi nin kuyruna basiyo çitleşmek istiyo ama çıkmıyo dişi kuşum kızgın sizce ne yapim bir üretici bir abi yeşil biber ver dedi vereyim mi ?
iyi geceler dişi ile erkek kuşlarım iyi anlaşıyo fakat kendim şayit oldum erkek dişi nin kuyruna basiyo çitleşmek istiyo ama çıkmıyo dişi kuşum kızgın sizce ne yapim bir üretici bir abi yeşil biber ver dedi vereyim mi ?
Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 9 Haz 2013 #2 Kafeste kalamar kemiği , haftada 1- 2 kere mama ve vitaminli su verip fazla rahatsız etmeyin onlar kendilerini hazır hissettiğinde çiftleşecektir
Kafeste kalamar kemiği , haftada 1- 2 kere mama ve vitaminli su verip fazla rahatsız etmeyin onlar kendilerini hazır hissettiğinde çiftleşecektir
M Mertcan Yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 4 Şub 2013 Mesajlar 389 Konum İzmir Adı Mertcan Soyadı Yılmaz 9 Haz 2013 #3 kalamar var mama veriyom atiyo yere disi balkonda sadece onlar var insan yk bide 4 aydan beri bendeler
kalamar var mama veriyom atiyo yere disi balkonda sadece onlar var insan yk bide 4 aydan beri bendeler
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 10 Haz 2013 #4 kuşlara dokunma, yuvalık takılı olsun, fazla sürmez çiftleşmeleri..
A aras78 Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 531 Konum kars Adı yusuf Soyadı yılmaz 10 Haz 2013 #5 Mert AYDIN' Alıntı: kuşlara dokunma, yuvalık takılı olsun, fazla sürmez çiftleşmeleri.. Genişletmek için tıkla ...
Mert AYDIN' Alıntı: kuşlara dokunma, yuvalık takılı olsun, fazla sürmez çiftleşmeleri.. Genişletmek için tıkla ...