Ne yapmalıyım ?

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Arkadaslar 3 adet yerli kuşum var 2 si erkek bi tanesi dişi dişiyi daha yenı aldım farklı kafeste duruyor fakat hayvanları ucmaları ıcın salınca erkek kusumun bır tanesı dısının kuyrugundan ayrılmıyor bı kac kere uzerıne cıkmayı denedı fakat dısı ustunden attı anlayacagınız erkek kovalıyor dısı kacıyor pekı bu drumda ne yapmalıyım bu kur yapan erkekle dişiyi aynı kafese mı koymalıyım yoksa 3 kuşuda aynı kafese mi salsam ? dişi ile erkeği aynı kafese koysam dıger erkek yalnız kalıcak bır surelıgıne bu yalnız kalma kuşu etkıler mı ? sizce ne yapmalıyım kuslar 3 4 aylıklar henüz .

devran

Takipçi Üyemiz
bence o dişiyle erkeği yanyana koy.anlattığına göre buyuk ihtimal es tutarlar.diğer kuşun etkileneceğini sanmam.onu ayrı kafese al.bu benim fikrim. ustadlar daha ıyı bılır.

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
eywallah kardesım bende ole dusundum ama dedıgın gıbı ustadlardan fıkır almak ıstedım bakalım

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Mustafa AK' Alıntı:
eywallah kardesım bende ole dusundum ama dedıgın gıbı ustadlardan fıkır almak ıstedım bakalım
Elinizde ki seçenekleri kullanmalısınız.Bur da erkek de dişi de önemli ikisinin birbirlerine uyumu çok çok önemli.Hangi dişi yada erkek değil kuşların birbirleri ile uyuşup uyuşmadığı önemli.

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Elinizde ki seçenekleri kullanmalısınız.Bur da erkek de dişi de önemli ikisinin birbirlerine uyumu çok çok önemli.Hangi dişi yada erkek değil kuşların birbirleri ile uyuşup uyuşmadığı önemli.
anladım mutlu bey o zaman sımdılık 3 ünü aynı kafeste tutayım hangısıyle daha uyumlu olursa onunla ayrı kafese alırım artık teşekkurler yardımlarınız ıcın saoulun

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Evet  üçünüde aynı kafeste tutup anlaşıp çift olanı ayırmak daha mantıklı.