Nerelerde Üretim Yapılabilir ?

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Bir üretimhane fikrim var ama arada vazgeçiyorum arada ufak bir üretimhane kurmak istiyorum

Dükkan kiralarına falan baktım da dükkanların fiyatları hem tuzlu hem de besleyeceğim max. 10-15 çift için büyük geldi

Evde şuan 8 muhabbet 3 sultan var ve heryer tüy , ailem de pek rahatsız

Size sormak istedim , 10 -15 çift kuş nerede üretilebilir ?

Bir üretici abimizin çatı katında üretim yaptığını duydum da havalandırması ve aydınlatması sorun olur diye düşünüyorum

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
kemal akbulut' Alıntı:
arkadaşım öyle bir soru soruyorsun helal sana ÜRETİMHANE İÇİN HANGİ KRİTERLER SENİN KESENE VE ORTAMINA UYARSA ORADA KUR BOL ÜRETİMLER İŞİN ÇOK ZOR SLM
Abi belirttiğim gibi çatı katında üretim zor olur gibime geliyor havalandırma , temizlik vs vs

Mahalle aralarındaki ufak dükkanlarda da temizlik sorunu ve mahalleliden şikayet gelir gibime geliyor

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM BEN SANA NE DESEM BOŞ BEN SENİN İMKANLARINI VE SENİ BİLEMEDİĞİM İÇİN AFAKİ KONUŞURUM EĞER ÇEVRENDE BAŞKA SENİN GİBİ BİR ÜRETİCİ VARSA KUŞLARI BİRLEŞTİREBİLİRSİN SONRA 15 TE AYNI 30 DA MADEM YAPACAKSIN HEP YADAHİÇ BENİM MENTALİTEM  SLM

gorkem8039

Yeni Üyemiz
Adı
gorkem
Soyadı
gorkem
benım onceden evımde besledıgım 20 cıftım vardı, daha sonra elden cıkardım evde zor oluyor dıye  su aralar tekrardan basladı bendekı kus hevesı, ama senınde dedıgın gıbı evde cok zor oluyor,bos bır dukkan,apartman altında depo gıbı bır yer tutup kusları orada beslemeyı dusunuyorum. Acaba bu tarz yerlerde kus beslemenın uretmenın yasal zorunlulukları var mıdır?burası tıcarı bı yer olmayacak sonucta depo sonucta ama bılemıyorum sıkıntı yasarmıyım

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Bir apartmanın bodrum katı olabilir iyi fikir

Gerekli izole yapılırsa sıcakdan soğukdan olur gibime geliyor üstadlar daha iyi bilirler tabi

Güneş ışığı yok ama sanırım iyi bir aydınlatma sistemiyle olabilir

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Arkadaşım, evde onlarında seninde sağlıgın tehlikede.
Sokak aralarında dükkan kiraları 100 200 lira bir şey.camlara yalıtım malzemesi var 4 5 mm bişey mavi renkte onlarla kapat. ses azalır. soguk ve sıcak pek girmez. ve en önemlisi havalandırma gerekli. kesinlikle şart.

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Abi valla ne gibi tehlikesi var bilmiyorum ama o kadar hayvanla bir arada yaşamak pek iyi değil

Ailem de bana bunu söylüyor, bakalım yakın zamanda karara ulaşıcam inşallah

Siz de belki aynı şeyleri yaşamışsınızdır üretimhane kurarken , cesaret edemiyorum  bazen  :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
nerden üretim yapacağnız size kalmış ama ben kesinlikle dükkan tutmayın derim bir üretim hanenin rayına oturması 1 seneyi buluyor zarar edersiniz kesinlikle dükkan açmayın

gorkem8039

Yeni Üyemiz
Adı
gorkem
Soyadı
gorkem
dukkan tuttuk dıyelım uretımhane kurmak ıcın satıs falan yapılmaycak tıcarı bı yer olmayacak hatta camları kagıtla kapatılacak, pekı burada zabıta, beledıye sorun cıkarır mı?
bu tarz yerlerde uretım yapan arkadaslarımız bılgı verırse ıyı olacak 

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Arkadaşım, evde onlarında seninde sağlıgın tehlikede.
Sokak aralarında dükkan kiraları 100 200 lira bir şey.camlara yalıtım malzemesi var 4 5 mm bişey mavi renkte onlarla kapat. ses azalır. soguk ve sıcak pek girmez. ve en önemlisi havalandırma gerekli. kesinlikle şart.

+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ara sokaklarda çift sayına uygun ucuz bir dükkan tutabilirsin.