Neyden yapılıyor?

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Bu box kafes Daniel Lütolf'un üretimhanesinden alıntı.Nedense forumda da YURT DIŞINDAKİ ÜRETİCİLER bölümündeki diğer üreticiler de de hep bu tür box kafesler var.Bu kafesler PVC mi,ahşap mı,mdf mi neyden yapılıyor bu kafesler?Birde dikkatli bakınca sanırım yuvalıkları kafese vidalıyorlar.Başka bir sorumda box kafesleri profilden yapılma mı onların.Son olak bu da Daniel Lütolf'un üretimhanesinden alıntı bir salma ve sorum şu salmanın altına koydukları şey nedir acaba bileniniz var mı?İlginiz için teşekkür ederim. :)

Bunlar kafesler:

Bu da salmanın altına koyduğu madde:

Tahir35

Yeni Üyemiz
Adı
Tahir
Soyadı
Özilban
Bu işi biliyosunuz bişi sorucam bende 1 çift kuş var dişi yumurtladı kuluçka süresi doldu 20. günde hatta ama hala kuluçkada ve yumurtalar gereğinden çok küçük abartmıyorum zeytin kadar yumurta normalmi boşmu ?

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
Tahir ÖZİLBAN' Alıntı:
Bu işi biliyosunuz bişi sorucam bende 1 çift kuş var dişi yumurtladı kuluçka süresi doldu 20. günde hatta ama hala kuluçkada ve yumurtalar gereğinden çok küçük abartmıyorum zeytin kadar yumurta normalmi boşmu ?
+1

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Tahir ÖZİLBAN' Alıntı:
Tahir Bey SORULARINIZ VE CEVAPLARIMIZ bölümünden YENİ KONU açıp sorunuzu sorabilirsiniz.Lütfen biraz daha duyarlı olalım. :) ;)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN SAĞOL AVRUPADA MALZEMELER FARKLILIK GOSTERDIKLERINDEN TAHMIN ETMEK ÇOK ZOR BURADA PVC SUNTA MDF SU KONTRAPILAĞI VE ÇEŞİTLERI PLAYMUT VS GIBI MALZEMELER MEVCUTTUR GENELDE EKONOMIYLE ALAKALI OLARAK VE İŞLEVİNE GORE SEÇILIR SLM

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Malzemenin ismini hatırlıyamıyorum ama pvc ye yakın bir malzeme.Fiyatıda çok yüksek.Tabandaki malzeme ise mısır granürü olsa gerek.Slm

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Sağ olun.Peki şey Şahin GÜNGÖR abimizin üretimhanesindeki boxlar ahşaptan yapılmama mı?Çünkü Şahin ustamızın boxları yurt dışındakilere çok benziyor.