NİJER YEM

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
nijeri fazla verirsek yağlanma dışında başka bir şey olur mu kuşlarda ?
birde kızıştırmak için en etkili yemler nelerdir ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
nijeri fazla verirsen kuş tüy dökümüne girer ve kızıştırman boşa gitmiş olur kuş tüyden çıkana kadar üremez ve çiftleşmez, eniyi kızıştırıcı nijer ve havuçtur

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Nijeri ve keçiboynuzu tozunu az miktarlarda karıştırarak verdim ben ilk zamanlarda, artık pek kullanmıyorum hele nijeri hiç kullanmıyorum. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin ve keçiboynuzu tozunu da tavsiye ederim

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
nijerin fazlası tüye sokar .dozajına dikkat ederek verin . mamada havucu eksijk etmeyin . kalamarı,yemi,kuş kumunu ve temizliğini ihmal etmeyin . fazla da rahatsız etmeyin . Hayırlısıyla dünya tatlısı yavrucuklar alırsınız

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Nijeri hiç vermeseniz daha iyi.Çünkü az da verse kuş tüye giriyor bir türlü ayarlanmıyor malasef anlıyacağınız yararından çok zararı var.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım havuçlu yumurta mamasını sen düzenli olarak ver göreceksin nijer felan hikaye. kuş yavrularını atar atmaz 2. parti yumurtlamaya başlayacaktır. :)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
nijerin kızıltırmasının en önemli nedeni tohumun protein oranının yüksek olması o yüzdendir ki aşırı tükerimi tüy dökümüne neden olmaktadır. :)
icon_naughty

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
İsa YILMAZ.' Alıntı:
nijerin kızıltırmasının en önemli nedeni tohumun protein oranının yüksek olması o yüzdendir ki aşırı tükerimi tüy dökümüne neden olmaktadır. :)
icon_naughty